Νέο Citroen Berlingo: Έξυπνη επιλογή

Το νέο και άκρως οικογενειακό Citroen Berlingo κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά.

Η επιβατική έκδοση του νέου Citroen Berlingo, ήρθε στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα έξυπνο αυτοκίνητο με όλες τις σύγχρονες εφαρμογές, αλλά και τις πρακτικές λύσεις για τους χώρους, τους επιβάτες, τα αντικείμενα και τις αποσκευές.

Είναι ένα αυτοκίνητο ορόσημο, το οποίο ουσιαστικά δημιούργησε την κατηγορία Ludospace πριν από 23 χρόνια καινοτομώντας με την αυθεντική του σχεδίαση και τα στοιχεία πρακτικότητας και λειτουργικότητας που προσέφερε, στοιχεία τα οποία το έχουν καθιερώσει ως τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της κατηγορίας.




Πρωτοεμφανίστηκε το 1996 και έκτοτε η παραγωγή του έχει ξεπεράσει τα 1,5 εκατ.μονάδες. Τώρα, στην 3η γενιά της επιβατικής εκδοχής του, το οικογενειακό μοντέλο της Citroen προσφέρει νέα διάσταση στον τομέα των αυτοκινήτων που συνδυάζουν χαρακτηριστικά από πολλές κατηγορίες, καθώς προσφέρεται σε δύο μήκη αμαξώματος (Medium & Extra Large, με 5 ή 7 θέσεις), ενώ οι δυνατότητες διαμόρφωσης του εσωτερικού είναι πάρα πολλές.

Ο Crossover χαρακτήρας του τονίζεται από τις μπάρες οροφής και το πακέτο XTR με τις προστατευτικές ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα και τα αποκλειστικά στοιχεία εσωτερικής και εξωτερικής διαμόρφωσης (επενδύσεις, color pack, ζάντες κτλ).




Το νέο Citroen Berlingo είναι πλήρως εναρμονισμένο με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort και οι επιβάτες με το πρώτο άνοιγμα των θυρών αντιλαμβάνονται οπτικά τα υψηλά επίπεδα άνεσης που προσφέρουν το εξαιρετικά φωτεινό και ευρύχωρο εσωτερικό με τους πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους (28 συνολικά αποθηκευτικοί χώροι, χωρητικότητας έως 186 λίτρα).

Η πρόσβαση στο εσωτερικό για τους πίσω επιβάτες γίνεται εύκολα χάρη στις μεγάλες πλαϊνές συρόμενες πόρτες (οι οποίες πλέον διατίθενται και με πίσω ηλεκτρικά παράθυρα), ενώ ο χώρος αποσκευών είναι επίσης εύκολα προσβάσιμος χάρη στην μεγάλη πίσω μονή πόρτα η οποία μπορεί να εξοπλιστεί με ανοιγόμενο τζάμι.




Προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και πολυχρηστικότητας στο εσωτερικό καθώς διαθέτει:

• Τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα ίδιου πλάτους με δυνατότητα αφαίρεσης και πλήρους αναδίπλωσης στην 2η σειρά επιβατών

• Αναδιπλούμενο κάθισμα συνοδηγού, το οποίο δημιουργεί μια ενιαία και επίπεδη επιφάνεια στο εσωτερικό μήκους 2,7μ στην έκδοση M και 3,0μ στην έκδοση XL, δίνοντας την δυνατότητα μεταφοράς μακριών αντικειμένων

• Δύο ανεξάρτητα και αφαιρούμενα καθίσματα στην 3η σειρά επιβατών με δυνατότητα επιμήκους ρύθμισης κατά 130χιλ. (Προαιρετικός εξοπλισμός στην έκδοση M και βασικός εξοπλισμός στην έκδοση XL).

Βασικό χαρακτηριστικό του κορυφαίου επίπεδου πρακτικότητας που προσφέρει, αποτελεί η πρωτοποριακή πολυχρηστική γυάλινη οροφή Modutop η οποία διαθέτει 92 λίτρα αποθηκευτικών χώρων χάρη στην κεντρική αποθηκευτική κονσόλα οροφής και τον εύκολα προσβάσιμο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος της οροφής.

Οι έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις ολοκληρώνονται από την κεντρική κονσόλα με αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα, τα δύο ντουλαπάκια συνοδηγού εκ των οποίων το Top Box επιτρέπει την φύλαξη ενός laptop 15”, αποθηκευτικό χώρο πάνω από τον πίνακα οργάνων και αποθηκευτικούς χώρους στο πάτωμα της 2η σειράς επιβατών.

Το νέο Citroen Berlingo εφοδιάζεται με τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, προδιαγραφών Euro 6.2, ιπποδυνάμεις από 75 ως 130 ιππους και δυνατότητα επιλογής μεταξύ μηχανικού κιβωτίου 5 η 6 σχέσεων καθώς και αυτόματου κιβωτίου 8-σχέσεων (ΕΑΤ8).


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v