ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Skoda Scala: Red Dot Award 2019

Το νέο Skoda Scala διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Red Dot Awards.


Το νέο Skoda Scala, κατέκτησε ένα από τα φετινά βραβεία Red Dot Awards. Τα Red Dot Awards είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς βραβείων που αναδεικνύουν το σύγχρονο design, σε μία ευρύτατη γκάμα προϊόντων.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ειδικοί στο design και σχεδιαστές διεθνούς βεληνεκούς, επέλεξαν το νέο Skoda Scala για το μοντέρνο, δυναμικό του design που εκφράζει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας. Είναι η 64η χρονιά που απονέμονται τα Red Dot Awards, με τις υποψηφιότητες για εφέτος να ξεπερνούν τις 5.500. Η νέο Skoda κατακτά το βραβείο Red Dot για 13η χρονιά.

Οι έντονα δυναμικές γραμμές, οι μελετημένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, οι επιτυχημένες αναλογίες, οι διαμορφωμένες επιφάνειες, οι χυτές γραμμές και η εξελιγμένη αεροδυναμική του, καθιστούν την εμφάνισή του νέου χάτσμπακ σύγχρονη και μοντέρνα. Στοιχεία όπως η κάθετη μάσκα, η δυναμική γραμμή της οροφής και ο σπορ διαχύτης ολοκληρώνουν την εικόνα του πίσω μέρους. Είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής για την ευρωπαϊκή αγορά που στην 5η του πόρτα δεν υπάρχει το λογότυπο αλλά το πλήρες όνομα της Skoda. Στο προαιρετικό, πίσω παρμπρίζ που εκτείνεται προς τα κάτω, το όνομα της μάρκας βρίσκεται πάνω στη γυάλινη επιφάνεια.

Τα Red Dot Award περιλαμβάνονται στα πιο σημαντικά βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως. Στην κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από ειδικούς από κάθε γωνιά του πλανήτη, συνυπάρχουν ανεξάρτητοι σχεδιαστές, ακαδημαϊκοί και ειδικοί δημοσιογράφοι. Αυτή τη χρόνια αξιολόγησαν περίπου 5.500 προϊόντα που συμμετείχαν με κριτήρια το βαθμό καινοτομίας, τη λειτουργικότητα, τη διαχρονική τους εμφάνιση και την επίπτωσή τους στο περιβάλλον.

Το 2019 είναι η 64η χρονιά στην οποία τα Red Dot Award αποτελούν τον παγκόσμιο τρόπο αναγνώρισης του εξαιρετικού σχεδιασμού προϊόντων. Η εκδήλωση βράβευσης έχει προγραμματιστεί για την 1η Νοεμβρίου.

Το λογότυπο του βραβείου, η λευκή και κόκκινη τρισδιάστατη σφαίρα, είναι το «άγιο δισκοπότηρο» για τους επαγγελματίες του design και τα σχεδιαστικά τμήματα των μεγάλων εταιρειών καθώς επιβραβεύεται η σχεδιαστική αρτιότητα και πρωτοτυπία ενός προϊόντος ενώ είναι και ένας δείκτης της μελλοντικής αποδοχής του από τους καταναλωτές. Τα βραβεία καλύπτουν από διαφήμιση με γιγαντοαφίσες, σχεδιασμό εφημερίδων και εταιρικής ταυτότητας ή εντύπων έως σχεδιασμό γραμματοσειρών, ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή εφαρμογών για υπολογιστές.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η δύναμή σου είναι απλώς κάτι τυχαίο που οφείλεται στην αδυναμία των άλλων."

Joseph Conrad, 1857-1924, Βρετανοπολωνός συγγραφέας

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2