ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αξιόπιστα επαγγελματικά Fiat

H Fiat Professional παρουσιάζει στην Ιταλία την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών της μοντέλων.

Αξιόπιστα επαγγελματικά Fiat


Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης επαγγελματικών οχημάτων της Ιταλίας, η Fiat Professional παρουσιάζει σε πλήρη ανάπτυξη την πλούσια γκάμα των αξιόπιστων μοντέλων της, αλλά και τις υπηρεσίες της που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Με πλήρη γκάμα και διαθέσιμες ειδικές κατασκευές από κορυφαίους συνεργάτες, η Fiat Professional προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία.

Το δημοφιλέστερο μοντέλο της Ευρωπαϊκής αγοράς, το Ducato, θα παρουσιάσει τις κορυφαίες δυνατότητες μετασκευής που προσφέρει μέσω μιας σειράς ειδικών εκδόσεων, από ασθενοφόρο και όχημα οδικής βοήθειας μέχρι βάση για όχημα street food.

To παρόν στην έκθεση θα δώσουν και όλα τα οχήματα της Fiat Professional που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο (CNG).

Η έκθεση "Transpotec Logitec" (21-24 Φεβρουαρίου), αποτελεί τη σημαντικότερη έκθεση της Ιταλίας με θέμα τα επαγγελματικά οχήματα και γενικότερα τις μεταφορές και τα logistics. Η Fiat Professional θα επιβεβαιώσει τη θέση της ως η πρώτη εταιρεία που δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών με ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που ξεχωρίζουν για την απόδοση και τον έξυπνο σχεδιασμό τους. Χάρη και στη συνεργασία με εξειδικευμένους προμηθευτές, η Fiat Professional, είναι σε θέση να προσφέρει απόλυτα εξειδικευμένες λύσεις για ένα πολύ μεγάλο εύρος χρήσεων.

Στην έκθεση η μάρκα θα παρουσιάσει 14 οχήματα, τα οποία αναδεικνύουν την πλήρη γκάμα που καλύπτει από μικρά Van που βασίζονται σε επιβατικά οχήματα μέχρι μεγάλα Van που προσφέρουν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό εκδόσεων και άπειρες επιλογές μετασκευών. Παράλληλα διαθέσιμες είναι και εκδόσεις για τη μεταφορά επιβατών (minibus), όπως τα Ducato Minibus και το Talento Combi, ενώ το Doblo προσφέρει την επιλογή ειδικής μετασκευής για τη μεταφορά ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Η μεγαλύτερη γκάμα φιλικών προς το περιβάλλον επαγγελματικών οχημάτωνΗ Fiat Chrysler Automobiles, εδώ και 20 έτη είναι ο ηγέτης στην Ευρώπη όσον αφορά στην εξέλιξη, παραγωγή και διάθεση οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνηση τους φυσικό αέριο (CNG). Τα περισσότερα μοντέλα της Fiat Professional διαθέτουν εκδόσεις CNG, ενώ στην έκθεση το παρόν θα δώσουν το Ducato Minibus CNG και το Doblo Cargo CNG. Τα οχήματα CNG της Fiat Professional προσφέρουν μια εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και αποδοτική λύση. Η εργοστασιακή κατασκευή εξασφαλίζει κορυφαίο επίπεδο ποιότητας και αξιοπιστίας, ενώ η χρήση CNG μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κατά 43% και τις εκπομπές οξειδίων του αζώτου (ΝΟx) κατά 94-95%.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Το μόνο πράγμα που μπορούμε να προβλέψουμε είναι η πιθανότητα διαφορετικών εκβάσεων."

Richard Feynman, 1918-1988, Αμερικανός φυσικός

  • 1825 - Η Βολιβία κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Ισπανία.
    1945 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Ατομική βόμβα ρίχνεται από αμερικανικό αεροσκάφος στην Χιροσίμα της Ιαπωνίας στις 8:16 π.μ.
    1991 - Ο Τιμ Μπέρνερς Λι διαμοιράζει αρχεία όπου περιγράφει την ιδέα του για το World Wide Web.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2