Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Η Citroen δημιούργησε το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα οδηγείται χωρίς… δίπλωμα.
Το οδηγείς και χωρίς δίπλωμα

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξετάζουν όλες τις πτυχές της ζωής μας. Μάλιστα όσο αλλάζουν οι συνήθειες και ο τρόπος της ζωής μας, τόσο γίνονται πιο εφευρετικές και αναζητούν ιδέες που θα τις φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο.

Η Citroen είναι μια καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία και έχει συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου. Αφού εφηύρε τόσες τεχνολογίες που κάνουν πιο εύκολη και ασφαλή την χρήση του αυτοκινήτου, τώρα προχώρησε ένα βήμα ακόμη. Δημιούργησε το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα οδηγείται χωρίς ο οδηγός να έχει δίπλωμα οδήγησης για αυτοκίνητο.




Η γαλλική μάρκα που έχει πάθος με την άνεση θα αποκαλύψει στην 89η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο μοντέλο Ami One. Η γαλλική ιδέα είναι να οδηγούμε στην πόλη ένα διθέσιο λιλιπούτειο αυτοκίνητο μήκους μόλις 2,5 μ. Η διορατική μάρκα δημιούργησε μια ηλεκτρική μονάδα για την παραγωγή ενέργειας και εξασφάλισε την παροχή όλων των στοιχείων που θα κάνουν άνετη και ασφαλή την μετακίνηση μας στην πόλη.

Το Ami One, θα ανταγωνισθεί τα ποδήλατα, τα σκούτερ και την δημόσια συγκοινωνία. Η σχεδίαση του και η κατασκευή του είναι απλή και πρακτική. Οι Γάλλοι εκτιμούν ότι ανακάλυψαν τον αντικαταστάτη του θρυλικού 2CV.

Η 89η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης θα υποδέχεται το κοινό από τις 7- 17 Μαρτίου.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v