ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Subaru Forester: Άμεση επαφή με όλο τον κόσμο

Το Forester ξεχωρίζει για τις μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας με smartphones, διευκολύνοντας την επαφή με τον digital κόσμο.


Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο δεν σημαίνει ότι τα αφήνεις όλα πίσω. Το Forester σε κρατά σε επαφή με τα διαθέσιμα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, πλοήγησης και ήχου, που μπορείς να χειριστείς είτε με την αφή είτε με την φωνή σας. Η συνδεσιμότητα του smartphone ή του iPhone σε κρατά σε επαφή με τους φίλους και τη μουσική σου.

Επίσης, η οθόνη πλευρικής προβολής, προβάλλει την εικόνα από την κάμερα που είναι τοποθετημένη στον πλευρικό καθρέφτη του συνοδηγού μέσω της οθόνης πολλαπλών λειτουργιών, μειώνοντας το τυφλό σημείο και κάνοντας τη στάθμευση στον δρόμο εύκολη υπόθεση.

Όταν κινείσαι με όπισθεν, η κάμερα οπισθοπορείας εμφανίζει στην οθόνη του ταμπλό έγχρωμη εικόνα με κατευθυντήριες γραμμές, βοηθώντας έτσι τους ελιγμούς στο παρκάρισμα.

Η οθόνη υψηλής ευκρίνειας πολλαπλών πληροφοριών/λειτουργιών, κατάλληλα τοποθετημένη στο ταμπλό, εμφανίζει τις ζωτικές πληροφορίες του αυτοκινήτου με το πάτημα ενός πλήκτρου. Προσφέρει πληροφορίες για την κατανάλωση και την αποδοτικότητα, και επιτρέπει να συγκρίνεις την κατανάλωση μεταξύ διαφορετικών ταξιδιών.
Η οθόνη αφής είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να επιλέξεις τη μουσική σου, ακριβώς όπως θα εκανες στο smartphone σου. Απλά συνδέεις το smartphone μέσω Bluetooth ή θύρας USB, και επιλέγεις τη μουσική στην οθόνη αφής.

Premium ηχοσύστημα με 6 ηχεία, το σύστημα των 440W με τα 6 ηχεία σχεδιάστηκε για την υψηλή απόδοση ήχου. Δύο ηχεία οβάλ είναι τοποθετημένα στις μπροστινές πόρτες και άλλα δύο στις πίσω πόρτες.

Η αναγνώριση φωνής και το Siri Eyes Free, εξασφαλίζουν περισσότερες hands-free επιλογές, χάρη στην αναγνώριση φωνής και τη χρήση του Siri Eyes Free. Χρησιμοποιεις το Siri για να συνδέσεις τη συμβατή συσκευή Apple με το Forester, ώστε να κάνεις κλήσεις hands-free, να ακούς μουσική, να ελέγχεις τα email και να μπαίνεις στο διαδίκτυο.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2