ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Πρόκληση: Με χιλιάρη κινητήρα το Jeep Renegade

Η Jeep εξοπλίζει τις νέες εκδόσεις του Renegade με κινητήρες μικρού κυβισμού.

Πρόκληση: Με χιλιάρη κινητήρα το Jeep Renegade

Η νέα τεχνολογία των κινητήρων κάνει θαύματα. Από ένα μικροσκοπικό μοτέρ βενζίνης 1.000 κ.εκ. παράγονται πλέον υψηλές ποσότητες ισχύος και ροπής. Η Jeep, ενστερνίστηκε τις νέες τάσεις για τις κινητήριες μονάδες και δημιούργησε καινούργιες εκδόσεις του ανανεωμένου Renegade με νέους κινητήρες μικρού κυβισμού.

Το ανανεωμένο Jeep Renegade είναι το πρώτο μοντέλο της μάρκας που υιοθετεί τους καινοτόμους βενζινοκινητήρες turbo οι οποίοι μειώνουν την κατανάλωση ενώ παράλληλα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις τόσο εκτός όσο και εντός δρόμου.

Προσφέρονται δύο επιλογές με καύσιμο βενζίνη: 1.000 κ.εκ. απόδοσης 120 ίππων και 1.300 κ.εκ. με 150 ίππους είτε 180 ίππους.Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων ολοκληρώνεται με τους ντίζελ MultiJet II turbodiesel με SCR (Selective Catalytic Reduction) 1.600 κ.εκ. 120 ίππων και 2.000 κ.εκ. 140 είτε 170 ίππων.

Η ανανεωμένη σχεδιαστική προσέγγιση του Jeep Renegade, βασίζεται στην εμβληματική εικόνα της μάρκας. Οι ικανότητες εκτός δρόμου εκφράζονται εμφανώς στο σχεδιασμό του αλλά συνυπάρχουν αρμονικά και με τον αστικό προσανατολισμό του. Στις σημαντικότερες επεμβάσεις στο εξωτερικό περιλαμβάνονται, τα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και οι νέοι τροχοί 19 ιντσών. Εσωτερικά, η ποιότητα, η εργονομία και η αναβαθμισμένη αίσθηση άνεσης, ολοκληρώνουν τις βελτιώσεις.

Οι θρυλικές ικανότητες της Jeep στην εκτός δρόμου κίνηση εξασφαλίζονται μέσω δύο συστημάτων 4Χ4, του Jeep Active Drive και του Jeep Active Drive Low, που προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία.Το ανανεωμένο νέο Renegade εξοπλίζεται με το σύστημα infotainment UconnectTM 4ης γενιάς με οθόνες υψηλής ανάλυσης 5 (Sport & Longitude), 7 (Limited & Trailhawk) και 8.4 ιντσών (διαθέσιμα σε Longitude, Limited & Trailhawk), και με ενσωμάτωση των Apple CarPlay και Android AutoTM (στα Uconnect 7” & 8,4”) για πλήρη συνδεσιμότητα με κινητά τηλέφωνα.Τα τελευταίας γενιάς συστήματα ασφαλείας, περιλαμβάνουν: Lane Sense Departure Warning-Plus, Intelligent Speed Assist με Traffic Sign Recognition στον βασικό εξοπλισμό όλης της γκάμας και Forward Collision Warning-Plus με Active Emergency Braking (στο Limited).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY