Η δύναμη του δικτύου της Peugeot

Η αποχώρηση της εταιρείας Mini Moke από το επίσημο δίκτυο της Peugeot δεν επέφερε προβλήματα στην εταιρεία. Αντιθέτως.

Συνήθως όταν μια γνωστή και επιτυχημένη εταιρεία με πολύχρονη παρουσία στην αγορά του αυτοκινήτου αποχωρεί από το επίσημο δίκτυο μιας αντιπροσωπείας δημιουργούνται προβλήματα στην εκπροσώπηση της μάρκας και συχνά υπάρχουν διαφωνίες για διάφορα εμπορικά θέματα.

Η περίπτωση όμως της αποχώρησης της διακεκριμένης εταιρείας Mini Moke από το επίσημο δίκτυο της Peugeot, όχι μόνο δεν επιφέρει προβλήματα αλλά συνδυάζεται με την εξαγορά της εταιρείας και την είσοδο στο ίδιο σημείο ενός άλλου γνωστού επιχειρηματία.

Η εταιρεία Mini Moke, o μέχρι τώρα επίσημος διανομέας και επισκευαστής Peugeot στην Aγία Παρασκευή, ανακοίνωσε ότι στις 04/09/2018 αποχώρησε από το δίκτυο της γαλλικής μάρκας. Οι αδελφοί Νίκος και Τάκης Λαουράκης, εταίροι της Mini Moke, κατόπιν δικής τους απόφασης και με την σύμφωνη γνώμη του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημο Εισαγωγέα και Διανομέα της μάρκας Peugeot στην Ελλάδα, αποχωρούν από το δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της Peugeot με σκοπό να εστιάσουν την προσοχή τους. στις υπόλοιπες επιχειρήσεις που διαθέτουν στον τομέα των ακινήτων και του τουρισμού.

Η επιχείρηση μεταβιβάζεται άμεσα στην εταιρεία Γκάλλο, επίσημο διανομέα και επισκευαστή της Peugeot διασφαλίζοντας όλες τις θέσεις εργασίας. Η οικογένεια Γκάλλο με την πολύχρονη παρουσία της στον χώρο του αυτοκινήτου αναλαμβάνει να συνεχίσει την δραστηριότητα της μάρκας Peugeot στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο που κάνει τα τελευταία χρόνια στο έτερο ολοκληρωμένο συγκρότημα της εταιρείας στην Νέα Χαλκηδόνα.

Τα αδέλφια Γιώργος και Άγγελος Γκάλλο με την σοβαρότητα, το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που τους διακρίνει, είναι η καλύτερη εγγύηση για την συνέχιση της υποστήριξης των περισσοτέρων από 10.000 πελατών της εταιρείας Μini Moke και πάντα στο ίδιο πνεύμα εξυπηρέτησης με το οποίο πορεύτηκε η δεύτερη τα τελευταία 29 χρόνια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Η οικογένεια Λαουράκη ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε με ειλικρίνεια, επαγγελματισμό και αμοιβαίο σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια, τους πελάτες, προμηθευτές, εξωτερικούς συνεργάτες και κυρίως όλο το προσωπικό της εταιρείας.

Τέλος οι Νίκος και Τάκης Λαουράκης ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Διευθυντή της Peugeot Πέτρο Πιπερίδη, τα στελέχη της μάρκας, και κυρίως τους επιχειρηματίες Γιάννη και Πολυχρόνη Συγγελίδη, για την υποδειγματική συνεργασία και την υποστήριξη από πλευράς τους.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v