ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ρώτησε με ό,τι θέλεις

Η Ford δημιούργησε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που... απαντά άμεσα σε όλα τα ερωτήματα, την Ask Ford.

Ρώτησε με ό,τι θέλεις

Όσα κείμενα και να διαβάσεις για το αυτοκίνητο, όσα video και αν δεις, ότι και ακούσεις, πάντοτε θα έχεις απορίες για την μάρκα, τα μοντέλα της και την τεχνολογία.

Η Ford για να διευκολύνει τον οδηγό δημιούργησε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που απαντά άμεσα σε όλα τα ερωτήματα.

Το “ASK FORD” (Ρωτήστε τη Ford) είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης που επιτρέπει να κάνεις ερωτήσεις για το όχημά, θέματα που ενδιαφέρουν ή γενικότερα για τις υπηρεσίες της Ford. Δεν πρόκειται απλά για μία υπηρεσία αυτόματης εξυπηρέτησης, αφού παρέχει πληροφορίες και απαντήσεις μέσα από διάφορες βάσεις δεδομένων και αρχείων, εγχειρίδια οδηγιών χρήσης και βίντεο οδηγιών (How-to videos). Το έξυπνο αυτό σύστημα είναι μάλιστα ικανό να σας καθοδηγεί σε ιστοσελίδες ή πληροφορίες εμπόρων για να βρείτε την κατάλληλη απάντηση.Στόχος του “ASK FORD” είναι η βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών και της σχέσης τους με την Ford και για τον λόγο αυτό, όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας www.ford.gr και πιο συγκεκριμένα μέσα από το εικονίδιο “ASK FORD”, το οποίο εμφανίζεται στα δεξιά της σελίδας αυτής.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μπορούμε να παρέχουμε μία τέτοια υπηρεσία στους πελάτες μας, αλλά και σε όσους έχουν να ρωτήσουν κάτι σχετικό με τηFord”, δήλωσε ο Βασίλης Παπαναστασίου Διευθυντής Τμήματος Υπηρεσιών μετά την Πώληση της Ford Ελλάς. “Κύριο χαρακτηριστικό της νέας μας υπηρεσίας είναι η ταχύτητα απόκρισης. Αφού υποβληθεί ένα ερώτημα, ένας «Εικονικός Σύμβουλος» θα το διαχειριστεί άμεσα. Η καλύτερη δυνατή απάντηση θα δοθεί μέσα από πολλαπλές πηγές δεδομένων χωρίς να χρειάζεται να σπαταληθεί χρόνος σε άλλες χρονοβόρες διαδικασίες, όπως τηλεφωνήματα, ή αποστολή email. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθούμε να παρέχουμε και αυτές τις επιλογές στους πελάτες μας”.

Μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς το “ASK FORD”, και μάλιστα να ενημερώσετε τη Ford για την εμπειρία σας, αφού η υπηρεσία διαθέτει τη δυνατότητα αξιολόγησής της μέσω του σχετικού πεδίου στο κάτω μέρος κάθε απάντησης. Με τον τρόπο αυτό, η υπηρεσία  βελτιώνεται σε συνεχή βάση.

SPONSORED LINKS

"Όσο συνεχίζεις να γεννιέσαι, δεν πειράζει να πεθαίνεις και καμιά φορά."

Orson Scott Card, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

  • 1920 - Ψηφίζεται η 19η Αναθεώρηση του Συντάγματος των Η.Π.Α., η οποία παραχωρεί δικαίωμα ψήφου στις γυναίκες.
    1928 - Μεγάλη επιδημία δάγκειου πυρετού μαστίζει την Ελλάδα. Καταμετρήθηκαν 16 θάνατοι ανά 24ωρο
    1941 - Ο Αδόλφος Χίτλερ ανακαλεί την ευθανασία όσων πάσχουν από πνευματικά νοσήματα και αναπηρίες
    1960 - Κυκλοφορεί το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι
    1991 - Ο Πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, «φυλακίζεται» στο σπίτι του από πραξικοπηματίες

© 2002-2018 MEDIA2DAY