Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις Citroen C3 Aircross

Η Citroen Ελλάς δημιούργησε ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για τα Citroen C3 και C3 Aircross.
Η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις Citroen C3 Aircross

Η πρωτοφανής αύξηση των πωλήσεων και το λανσάρισμα νέων μοντέλων στην ελληνική αγορά δημιουργεί νέες τάσεις οι οποίες εξασφαλίζουν και την ευκολότερη απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου.

Η Citroen Ελλάς, διαβλέποντας τις νέες ανάγκες των οδηγών δημιούργησε ένα νέο δελεαστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο καθορίζει άτοκη χρηματοδότηση για δυο καινούργια μοντέλα της, τα Citroen C3 και C3 Aircross.

Τα νέα Citroen C3 και C3 Aircross, είναι τα πιο καινούργια και  σημαντικά μοντέλα της γκάμας της γαλλικής φίρμας. Κατέχουν  σημαντικό μερίδιο αγοράς, όντας από τα κορυφαία μοντέλα στις κατηγορίες τους.

Η μάρκα αφουγκράστηκε τις ανάγκες των πελατών και σχεδίασε ένα πακέτο προωθητικών ενεργειών με σκοπό την ευκολότερη απόκτηση των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας της.



Νέο Άτοκο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα Citroen C3 & C3 Aircross

Η νέα προωθητική πολιτική περιλαμβάνει και νέο άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που θεωρείται από τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς. Η άτοκη χρηματοδότηση είναι εναλλακτική στις υπάρχουσες προωθητικές ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα παραμένουν πλέον ανταγωνιστικές οι τιμές μετρητοίς των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, τα χαρακτηριστικά του νέου άτοκου χρηματοδοτικού προγράμματος, είναι τα εξής:           

Προκαταβολή 35%. 0% επιτόκιο. 36 μήνες διάρκεια.

Η γαλλική μάρκα προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις, ώστε να αποκτήσουν ευκολότερα και με ευελιξία δύο από τα καλύτερα μοντέλα της αγοράς. Ο υποψήφιος πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί με άτοκη χρηματοδότηση για 3 χρόνια, από 218 ευρώ το μήνα για το C3, είτε από 279 ευρώ το μήνα για το C3 Aircross.

Παραδείγματα χρηματοδοτήσεων:

• C3 1.2 PureTech 68 Live, ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή 11.950 ευρώ, προκαταβολή 35%, μηνιαία δόση 217,77 ευρώ, διάρκεια 36 μήνες, επιτόκιο 0%.

• C3 Aircross 1.2 PureTech 82 Live, ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή 15.300 ευρώ, προκαταβολή 35%, μηνιαία δόση 278,81€, διάρκεια 36 μήνες, επιτόκιο 0%.

Παράλληλα, συνεχίζει να ισχύει η 5 ετής εγγύηση. Δυο χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια επέκταση εργοστασιακής εγγύησης.

Νέο Citroen C3 iTouch

Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στους αγοραστές να αποκτήσουν το νέο C3 iTouch, μoντέλο 2018, μία νέα έκδοση του βραβευμένου C3, που προσφέρει: Εργοστασιακό Navigation Citroen Connect Nav: Σύστημα Navigation 3D με φωνητικές εντολές, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος. Άκρως προνομιακή τιμή και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα  www.citroen.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v