ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

H Peugeot εξορμά στην Κρήτη

Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα - εγγυημένα μεταχειρισμένα Peugeot, θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Κρήτης.

H Peugeot εξορμά στην Κρήτη

Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα - εγγυημένα μεταχειρισμένα Peugeot, θα επισκεφθούν όλους τους νομούς της Κρήτης για να βρεθούν κοντά στους υποψήφιους πελάτες τους.

Από τις 23 Απριλίου έως το τέλος Μάιου, το Peugeot Champions Tour  θα γυρίσει όλη την Κρήτη και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της γαλλικής μάρκας - που αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης, και που οι οδηγοί επιβράβευσαν με εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στους νομούς της Κρήτης κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα Peugeot 108, 208, 301, 308, 2008 και φυσικά, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017», SUV 3008 που έκανε την έκπληξη στην κατηγορία του. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και το ολοκαίνουριο 5008 που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία του ως ένα premium SUV με γενναιόδωρες διαστάσεις και με την δυνατότητα 7-θέσιας διάταξης.

H γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot δεν θα μπορούσε να λείπει με τα Bipper, Partner, Expert και Boxer να δηλώνουν το παρόν σε όλη την Κρήτη. 

Εγγυημένα Μεταχειρισμένα

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ γιατί στο ταξίδι των πρωταθλητών της Peugeot ανά την Ελλάδα, θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα σαν καινούρια, με την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Εξειδικευμένη Υποστήριξη από τους Peugeot Champions

Αφού οι επισκέπτες απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης ενός νέου ή μεταχειρισμένου PEUGEOT, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα είναι διαθέσιμο για να την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου της Peugeot αλλά και για την διαμόρφωση ενός προγράμματος απόκτησης που θα ταιριάζει απόλυτα στις δυνατότητές τους για μία εμπειρία αγοράς χωρίς άγχος.

Πρώτος σταθμός για το “Peugeot Champions Tour” είναι η πόλη των Χανιών με την συμμετοχή του επίσημου διανομέα της μάρκας, Peugeot ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ Α.Ε., και θα παραμείνει εκεί από τις 23 έως τις 30 Απριλίου. Ακολουθεί το συνολικό πρόγραμμα του  CHAMPIONS TOUR στην Κρήτη. 

(23 Απριλίου  – 30 Απριλίου Χανιά, 1 Μαΐου – 8 Μαΐου Ρέθυμνο, 9 Μαΐου – 16 Μαΐου Ηράκλειο, 
17 Μαΐου – 25 Μαΐου Αγ. Νικόλαος)

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY