BMW Concept M8 Gran Coupe: τερματίζει την φαντασία μας!

Το νέο Concept M8 Gran Coupe είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό, πολυτελές σπορ όχημα.
BMW Concept M8 Gran Coupe: τερματίζει την φαντασία μας!
Η BMW είναι μια από τις ελάχιστες μάρκες που μιλάνε κατευθείαν στη καρδιά του οδηγού. Μπορεί η σχεδίαση των μοντέλων της να στερείται νέων μοντέρνων στοιχείων αλλά μόλις καθίσεις στη θέση του οδηγού νοιώθεις ότι αυτό το αυτοκίνητο φτιάχτηκε για τους ασυμβίβαστους εραστές της αυτοκίνησης.

Η πολυτελής μάρκα που σέβεται τον οδηγό δημιούργησε την Concept M8 Gran Coupe. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό, πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με τέσσερις πόρτες. Συμβολίζει μία νέα, αντίληψη περί πολυτέλειας. Παρουσιάζει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της BMW, με κύρια συστατικά τις εκφραστικές επιφάνειες που τονίζουν το δυναμισμό της. Λίγες αλλά ακριβείς χαρακτηριστικές γραμμές υπογραμμίζουν τη σχεδιαστική δομή των επιφανειών.

Η τεχνολογία φωτισμού προβολέων, γνωστή από το όχημα αγώνων αντοχής M8 GTE επιχειρεί μία εξαγωνική ερμηνεία της σχεδιαστικής ταυτότητας τεσσάρων προβολέων της BMW. Από την άλλη, μυώδεις αεραγωγοί από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) καθοδηγούν τον αέρα ανάλογα με τις ανάγκες.

Μακρύ μεταξόνιο, μακρύ καπό, ρέουσα γραμμή οροφής και κοντή ουρά δημιουργούν μία κομψή, σπορ coupe σιλουέτα. Ως γνήσια M, η BMW Concept M8 Gran Coupeέχει οροφή από CFRP – που χαμηλώνει το κέντρο βάρος του οχήματος και αεροδυναμικά βελτιστοποιημένους καθρέπτες.

Η βαφή Salève Vert, της οποίας το χρώμα φαίνεται να αλλάζει από πράσινο σε γκρι μπλε ανάλογα με το φως που πέφτει πάνω της, δημιουργεί μία αίσθηση διάδρασης των επιφανειών.

Το εντυπωσιακό εξωτερικό της BMW Concept M8 Gran Coupe συνδυάζει τις βασικές αξίες της BMW M με την κομψότητα και την πολυτέλεια, για τη δημιουργία μιας νέας, γοητευτικής σιλουέτας. Το νέο μοντέλο παραπέμπει στις μελλοντικές εκδόσεις του BMW Group, BMW 8 Series Gran Coupe και BMW M8 Gran Coupe, που θα παρουσιαστούν μέσα στο 2019 και ολοκληρώνουν την οικογένεια της BMW Σειράς 8.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v