ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Citroen δίνει μαθήματα άνεσης στη Γενεύη

Το περίπτερο της γαλλικής φίρμας στη Γενεύη αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μοντέλα και τις εκδόσεις τους.

Η Citroen δίνει μαθήματα άνεσης στη Γενεύη

αποστολή στη Γενεύη

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Citroen προβάλει τις βασικές αρχές της που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Δίνει έμφαση στην άνεση και στην ηρεμία κατά την διάρκεια της οδήγησης. Ένα πλήρως ανασχεδιασμένο περίπτερο, αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα νέα μοντέλα και εκδόσεις  στη γκάμα της γαλλικής φίρμας, που είναι ήδη 6 μέσα στους τελευταίους 24 μήνες. Τα αυτοκίνητα αντλούν από το DNA της μάρκας τα μοναδικά χαρακτηριστικά, την τολμηρή σχεδιαστική γλώσσα και τη συνολική άνεση που ορίζεται από το ξεχωριστό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort.

Η γαλλική μάρκα παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Berlingo. Είναι στην ουσία το αυτοκίνητο που δημιούργησε την κατηγορία των μοντέλων αναψυχής ή ελευθέρου χρόνου το 1996. Με την τρίτη του γενιά, η μάρκα επιδιώκει την συνέχιση της επιτυχίας του πρακτικού αυτοκινήτου. Υιοθετεί μια νέα μορφολογία στην καμπίνα και νέα στυλιστικά στοιχεία. Επίσης βασίζεται σε νέα πλατφόρμα και διαθέτει 19 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Η Citroen παρουσιάζει για πρώτη φορά σε μια διεθνή έκθεση το ανανεωμένο και εξαιρετικά άνετο C4 Cactus. Το στυλ του αυτοκινήτου είναι μοντέρνο. Με το πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort, θέτει νέα στάνταρ στα επιβατικά αυτοκίνητα και είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που διαθέτει το σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions (PHC). Αυτό, σε συνδυασμό με τα καθίσματα Advanced Comfort αυξάνει την άνεση.

Η μάρκα συνεχίζει τη συνεργασία της με την Rip Curl και παρουσιάζει την πρόταση SpaceTourer Rip Curl Concept. Συνδυάζει στοιχεία από τα MPV και δυνατότητες off-road χάρη στο  σύστημα τετρακίνησης. Η αισθηση ελευθερίας υπογραμμίζεται από την πρόταση της Pössl για την σκηνή οροφής.

SPONSORED LINKS

"Πρέπει πρώτα απ’ όλα να μάθουμε Λατινικά. Μετά πρέπει να τα ξεχάσουμε."

Μοντεσκιέ, Γάλλος στοχαστής

 • 479 π.Χ.- Στη Ναυμαχία της Μυκάλης οι Έλληνες κατανικούν τους Πέρσες.
  96 - Ο Νέρβας γίνεται Αυτοκράτορας στη Ρώμη.
  323 - Στη μάχη της Χρυσούπολης, ο Μέγας Κωνσταντίνος κατανικάει το Λικίνιο.
  1502 - Φτάνει στην Κόστα Ρίκα ο Χριστόφορος Κολόμβος, στο τέταρτο και τελευταίο ταξίδι του.
  1827 - Ο Άστιγξ καταστρέφει τον τουρκικό στόλο στην Ιτέα Σαλώνων.
  1834 - Η Αθήνα ονομάζεται Πρωτεύουσα του Ελληνικού Κράτους.
  1906 - Αποβιβάζεται στη Σούδα ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλ. Ζαΐμης, ως δεύτερος Ύπατος Αρμοστής της Κρήτης.
  1943 -Σφαγή 9.600 Ιταλών από τους Ναζί στην Κεφαλονιά (μόνο 40 κατάφεραν να γλιτώσουν).
  1964 - Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος Β΄ της Ελλάδας παντρεύεται την Πριγκίπισσα της Δανίας, Άννα Μαρία. Οι μοναδικοί βασιλικοί γάμοι που τελέστηκαν στην Αθήνα.
  1981 - Καταργείται η θανατική ποινή στη Γαλλία.
  1997 - Σε δημοψήφισμα στην Ουαλία, οι κάτοικοι με πλειοψηφία 50,3% έναντι 49,7% αποφασίζουν τη συγκρότηση δικού τους Κοινοβουλίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY