Ανεβαίνει το Mitsubishi OutIander PHEV

Το plug-in υβριδικό της Mitsubishi σημειώνει ανοδική πορεία στις ευρωπαϊκές πωλήσεις.
Ανεβαίνει το Mitsubishi OutIander PHEV
Θετικό είναι το πρόσημο στη πορεία του plug-in υβριδικού Mitsubishi OutIander PHEV, στην ευρωπαϊκή αγορά. Μέσα σε τέσσερα χρόνια σημειώθηκαν 100.000 πωλήσεις.

Αρχικά κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών (Ολλανδία, Σκανδιναβία κ.α.) και γρήγορα κέρδισε την αναγνώριση, φέρνοντας μία νέα διάσταση στη κατηγορία των οικολογικών SUV. Το Νοέμβριο του 2015 ξεπέρασε τις 50.000 μονάδες και έγινε το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό όχημα στην περιοχή το 2015, 2016 και 2017, κάτι στο οποίο συνετέλεσε η συνεχής εξέλιξη του μοντέλου. 

Παρά τη συνεχώς αυξανόμενη πίεση του ανταγωνισμού σε αυτή την εκκολαπτόμενη κατηγορία, διατήρησε την πρωτη θέση σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισπανία κατά τη διάρκεια του 2017. 

Ξεκινώντας από το 2013, έγινε δημοφιλές στο ευρύ ευρωπαϊκό κοινό, συνδυάζοντας τα μηχανολογικά πλεονεκτήματα της μάρκας (4WD από το 1936, ηλεκτροκινητήρα από το 1966, μοντέλα SUV από το 1982), το ελκυστικό πακέτο χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την τετρακίνηση, την διάταξη των χώρων, την υψηλή  αξιοπιστία και  το χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Χάρη στην αρχιτεκτονική του (εμπρός ηλεκτροκινητήρας, πίσω ηλεκτροκινητήρας, χωρίς κιβώτιο ταχυτήτων), παρέχει άμεσα οφέλη στους Ευρωπαίους οδηγούς. Είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η Ιαπωνική αποστολή στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή το 2015 στο Παρίσι, το πιο οικολογικό Compact-SUV στη Γερμανία (“Auto Test Sieger in Gruen") σύμφωνα με τα περιοδικά “Auto Test” και "Oekotrend" το 2015, 2016 και 2017 και το οικογενειακό αυτοκίνητο που έγινε hyper-mile performer στην Ελβετία το 2014.

Σε μία εποχή έντονων συζητήσεων στην Ευρώπη για το μέλλον του ντίζελ και γενικότερα, τη θέση και το ρόλο του αυτοκινήτου στην κοινωνία, αυτό το ορόσημο των 100.000 μονάδων δικαιώνει τη φιλοδοξία της μάρκας να προσφέρει νέες προτάσεις για όσους θέλουν να ηγούνται των εξελίξεων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v