ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το σκοτάδι δεν φοβίζει το Ford Ranger

Η σκληροτράχηλη Ειδική Έκδοση του Ford Ranger πρωταγωνιστεί σε άκρως... σκοτεινό σκηνικό στο Svalbard της Νορβηγίας.

Το σκοτάδι δεν φοβίζει το Ford Ranger

Ένα πολύ σκοτεινό σκηνικό με απόλυτα απαιτητικές και σκληρές συνθήκες επέλεξε η Ford για να λανσάρει την ολόμαυρη και σκληροτράχηλη Ειδική Έκδοση του Ford Ranger, ευρωπαϊκού best-seller στην κατηγορία pickup.

«Φέραμε το πλέον σκληροτράχηλο και κατάμαυρο όχημά μας σε μία από τις πιο απαιτητικές και σκοτεινές περιοχές της γης για την απόλυτη δοκιμή αντοχής. Οι κάτοικοι του Svalbard εξαρτώνται πλήρως από την αξιοπιστία, και το Ford Ranger Black Edition απέδειξε ότι την διέθετε ως ο καλύτερος βοηθός στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε ένα πολύ σκληρό περιβάλλον» σχολιάζει ο Brand Content Manager της Ford για Utility Vehicles, Steve Fletcher.Η πλοκή της ταινίας μικρού μήκους περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην βορειότερη πόλη του κόσμου, το Longyearbyen. Οι κάτοικοι έχουν 40 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ ο αριθμός των πολικών αρκούδων είναι μεγαλύτερος από αυτόν των ανθρώπων.

Για περισσότερες από 110 ημέρες, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό το μέρος δεν είναι για όλους – ούτε για όλους τους ανθρώπους αλλά ούτε και για όλα τα αυτοκίνητα. Η παραγωγή της ταινίας – που φέρει την υπογραφή της GTB και αποτελεί δημιουργία του βραβευμένου σκηνοθέτη Toby Dye – ανέλαβε η RSA Films London, μία εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων που ανήκει στον διάσημο παραγωγό & σκηνοθέτη Ridley Scott.

Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις κατοίκους της περιοχής οι οποίοι χρησιμοποιούν το Ranger Black Edition στην καθημερινότητά τους. Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός ο οποίος χτίζει σπίτια και αποθήκες. Από το σπίτι για να φτάσει στη δουλειά του, μπορεί να χρειαστεί από 10 λεπτά μέχρι μιάμιση ώρα οδήγηση, ανάλογα με τον καιρό και τον αέρα. Το δεύτερο μέλος της τριάδας είναι μία υπάλληλος αεροδρομίου που ζει μόνη με το σκύλο της σε απομονωμένη περιοχή εκτός του κέντρου της πόλης. Της αρέσει η πεζοπορεία στην άγρια φύση και έχει να πει τη δική της ιστορία.Τέλος, ένας αγρότης μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την καλλιέργεια φρέσκων λαχανικών στο απόλυτο σκοτάδι, ώστε να μην εξαρτώνται οι κάτοικοι της περιοχής από προϊόντα που φτάνουν εκεί με πλοία από την ενδοχώρα. Παράλληλα με τις προσωπικές ιστορίες των τριών κατοίκων, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς το Ford Ranger Black Edition διαχειρίζεται επικίνδυνες και δύσκολες προκλήσεις, όπως να διασχίζει ορεινές διαδρομές γεμάτες πάγο με τρομερή ευκολία.

Το Ranger Black Edition βασίζεται στη δημοφιλή Σειρά Limited, αλλά είναι βαμμένο μαύρο με μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής, και λοιπές εξωτερικές λεπτομέρειες. Το αυτοκίνητο θα πωλείται μόνο σαν Double Cab ενώ θα παραχθούν μόνο 2.500 αντίτυπα. Μάθετε περισσότερα στους Επίσημους Έμπορους Ford.

SPONSORED LINKS

"Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν!"

Τσαρλς Μπουκόφσκι, Αμερικανός συγγραφέας

  • 1096 - Ξεκινά η Α' Σταυροφορία, με σκοπό την κατάληψη των Αγίων Τόπων
    1534 - Ιδρύεται στο Παρίσι από τον Ιγνάτιο Λογιόλα το θρησκευτικό Τάγμα των Ιησουϊτών
    1914 - Το πρώτο πλοίο που διαπλέει τη Διώρυγα Παναμά
    1945 - Η Ιαπωνία παραδίδεται "άνευ όρων" στις ΗΠΑ
    1947 - Ινδία και Πακιστάν κηρύσσονται ανεξάρτητες στα πλαίσια της Βρετανικής Κοινοπολιτείας

© 2002-2018 MEDIA2DAY