Ο ελληνικός καλπασμός της Kia 

Μια από τις ταχύτερα εξελίξιμες μάρκες στην ελληνική αγορά εφοδιάζει τη γκάμα της με μοντέλα- προορισμένα να επιτύχουν, όπως το νέο Kia Stonic.
Ο ελληνικός καλπασμός της Kia
Η Kia είναι μια από τις ταχύτερα ανερχόμενες εταιρείες. Τα νέα μοντέλα της έχουν μοντέρνα σχεδίαση και απευθύνονται σε Ευρωπαίους οδηγούς. Να δείτε το νέο Kia Stonic. Αυτό το μικρό SUV, θα μπορούσε να ανήκει στη γκάμα ακόμα και της Alfa Romeo. Είναι ένα από τα ομορφότερα καινούργια SUV!

Τα νέα μοντέλα της Kia έχουν και οδηγοκεντρική προσέγγιση. Οδήγησα το νέο Kia Stonic και διαπίστωσα την πρόοδο της μάρκας στον πιο σημαντικό τομέα, στην οδική συμπεριφορά.

Το 2017, η Kia κατέγραψε μεγάλη αύξηση των πωλήσεων στην ελληνική αγορά. Έφθασε το 54%. Μια πολύ καλή επίδοση, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά και της αλλαγής στην εκπροσώπηση της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Η Kia το 2018 έχει στόχο να ανεβεί πολλές θέσεις στη γενική κατάταξη. Αναβαθμίζει το δίκτυο της, εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα μοντέλα και εκδόσεις και δημιουργεί νέες υπηρεσίες μετά την πώληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Kia είναι η μοναδική μάρκα στην Ελλάδα που προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση είτε κάλυψη για 150.000 χλμ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v