Πολύτιμος συνοδηγός

Το 2017 ήταν μια σημαντική χρονιά για την Audi. Η πολυτελής μάρκα έδωσε έμφαση και στα ηλεκτρονικά συστήματα ενημέρωσης του οδηγού.
Πολύτιμος συνοδηγός

Το διεθνούς κύρους Business Insider, επέλεξε το Audi MMI και το Virtual Cockpit της γερμανικής μάρκας ως “Infotainment System of the Year 2017”, δηλαδή κορυφαίο Σύστημα Ψυχαγωγίας/Ενημέρωσης για τη χρονιά που κλείνει. Πρόκειται για το συνδυασμό του συστήματος ΜΜΙ που έχει η Audi στην κεντρική κονσόλα των μοντέλων της και του ψηφιακού πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό.

Το σύστημα Audi MMI παρέχει μια ποικιλία λειτουργιών ήχου, ακριβή πλοήγηση μέσω των Χαρτών Google, ενσωμάτωση Bluetooth, σύνδεση 4G LTE Audi Connect και πληθώρα εφαρμογών. Διαθέτει state-of-the-art φωνητικό έλεγχο, με διαισθητική και ασφαλή λειτουργία κατά την οδήγηση. Πολλά από τα χαρακτηριστικά του ελέγχονται με το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, παράλληλα με τις προβολές στην ψηφιακή οθόνη – πίνακα οργάνων εμπρός από τον οδηγό.



Σε μία πανδαισία χρωμάτων και υψηλής ανάλυσης, τα αναλογικά όργανα μετατρέπονται σε ψηφιακές απεικονίσεις ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χρήστη, με δυνατότητα ρύθμισης ακόμα και εν κινήσει.

Διατίθεται επιλογή ανάμεσα στην παραδοσιακή ή την οθόνη ψυχαγωγίας, με τους χάρτες πλοήγησης ή τις τηλεφωνικές, ραδιοφωνικές και ηχητικές λίστες να κυριαρχούν στη δεύτερη περίπτωση, σε ένα μεγάλο παράθυρο μεταξύ ταχυμέτρου και στροφομέτρου. Το τελευταίο, καταλαμβάνει κυρίαρχη θέση στο κέντρο του ψηφιακού πίνακα στα μοντέλα S, με τo sport χαρακτήρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v