Κάνε ένα δώρο στο αυτοκίνητο σου

Η Ford λανσάρει μια νέα σειρά προϊόντων για ακόμα καλύτερη εμφάνιση, ήχο και οδική συμπεριφορά των μοντέλων της.
Κάνε ένα δώρο στο αυτοκίνητο σου
Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα όσοι μπορούν θα κάνουν ένα δώρο στο αγαπημένο τους αυτοκίνητο. Τα Ford Performance Parts λανσάρονται στην Ευρώπη – πρόκειται για μία νέα σειρά ειδικά σχεδιασμένων, υψηλής ποιότητας προϊόντων εγκεκριμένων από τη Ford, τα οποία βελτιώνουν την εμφάνιση, τον ήχο και την οδική συμπεριφορά των Ford Performance μοντέλων τους.

Ο κλάδος Ford Performance δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό να λειτουργήσει σαν εργαστήριο καινοτομίας και πλατφόρμα δοκιμών για τη δημιουργία μοναδικών οχημάτων, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και εμπειριών υψηλών επιδόσεων για τους πελάτες.

Η νέα σειρά περιλαμβάνει προϊόντα, από ρυθμιζόμενα γόνατα ανάρτησης μέχρι συστήματα εξάτμισης, βελτιώσεις κινητήρα και αξεσουάρ στιλιστικής αναβάθμισης.

Μεταξύ των νέων Ford Performance Parts περιλαμβάνονται: Ρυθμιζόμενα γόνατα ελατηρίων-αμορτισέρ Ford Performance που πετυχαίνουν μέχρι 40 χιλ. μείωση ύψους. Ζάντες αλουμινίου διαμορφωμένες μέσω ροϊκής επεξεργασίας αντί χύτευσης για να επιτυγχάνεται μέχρι και 15% μείωση της μη αναρτώμενης μάζας. Συστήματα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, που κατασκευάζονται από τη Borla. Επιλογείς ταχυτήτων για όλη τη σειρά Ford Performance, από premium υλικό τύπου suede και ανθρακονήματα. Κιτ υπερσυμπιεστή για τη Mustang 5.0 V8, που αύξανει την ισχύ πάνω από τους 600 ίππους.

Η Ford Performance αποκάλυψε επίσης για πρώτη φορά στην Ευρώπη το νέο Ford Performance Drift Stick concept – το πρώτο, εμπνευσμένο από αγώνες ράλι ηλεκτρονικό χειρόφρενο, που εξελίχθηκε και σχεδιάστηκε για το Focus RS και εγκρίθηκε από τον επαγγελματία οδηγό ράλι και μάγο του drift, Ken Block.

Το Drift Stick – ένας αλουμινένιος μοχλός ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και το μηχανικό κιβώτιο – χρησιμοποιεί το καινοτόμο Focus RS Drift Mode (πρωτιά στη βιομηχανία) για να εκτελεί υπερστροφές (drift) μέσω χειρόφρενου με απενεργοποιημένους τους συμπλέκτες στον πίσω άξονα. Η οδηγική εμπειρία είναι ανάλογη ενός γνήσιου αυτοκινήτου ράλι, και το προϊόν είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για χρήση σε πίστα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v