ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Αρέσει και στις γυναίκες οδηγούς

Το νέο Ford Fiesta αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Budget Car, στον θεσμό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για τις Γυναίκες.

Αρέσει και στις γυναίκες οδηγούς

Η μεγαλύτερη επιτυχία για ένα αυτοκίνητο είναι να αρέσει και στις γυναίκες οδηγούς. Οι σχεδιαστές αυτοκινήτων όταν επεξεργάζονται κάθε νέο πρόγραμμα δημιουργίας ενός μοντέλου προσδίδουν στοιχεία τα οποία θα προσελκύσουν και τις γυναίκες οδηγούς. Ανάλογα με την κατηγορία του αυτοκίνητου προσθέτουν τις κατάλληλες πινελιές έτσι ώστε το τελικό σχήμα να είναι αποδεκτό και από τους αυστηρότερους κριτές, τις γυναίκες.

Εξάλλου οι έρευνες δείχνουν ότι ο άντρας προτείνει τα αυτοκίνητα που του αρέσουν και θα ήθελε να αποκτήσει αλλά η γυναίκα του λέει την τελευταία λέξη.

Το νέο Ford Fiesta αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία Budget Car στο θεσμό Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017 για τις Γυναίκες – τα μόνα βραβεία αυτοκινήτου στον κόσμο που κρίνονται αποκλειστικά από γυναίκες. Το Fiesta, εντυπωσιάζει με τις τεχνολογίες, την ποιότητα και το στυλ του περισσότερο από ποτέ. Επίσης, η άριστη σχέση αξίας/τιμής του αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή του θεσμού Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς για τις Γυναίκες (Women’s World Car of the Year).

Μια 25μελής κριτική επιτροπή, εκπροσωπώντας 20 χώρες από όλο τον κόσμο επέλεξε το Fiesta ως καθαρό νικητή από δέκα φιναλίστ στην κατηγορία, οι οποίοι προέκυψαν από μία αρχική λίστα 420 αυτοκινήτων. «Συγχαίρουμε τη Ford για την νίκη του Fiesta, μία νίκη που δεν αμφισβητήθηκε ποτέ,» σχολιάζει η Sandy Myhre, εκπρόσωπος της επιτροπής. «Τόσο ισχυρή ήταν η γοητεία που άσκησε το Fiesta στην κριτική επιτροπή, ώστε εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και στην κατηγορία Supreme, συγκεντρώνοντας περισσότερες ψήφους από high-end μοντέλα όπως οι Aston Martin DB11 και Range Rover Velar.»

Οι νικητές του Women’s World Car of the Year επιλέγονται βάσει κριτηρίων όπως ασφάλεια, σχέση κόστους/απόδοσης (value-for-money), στυλ, αποθηκευτικοί χώροι, φιλικότητα προς τα παιδιά, ευκολία οδήγησης, περιβαλλοντικό αποτύπωμα και γοητεία (sex appeal). Το νέο Ford Fiesta πωλείται σε όλη την Ευρώπη σε ποικίλες εκδόσεις όπως το στιλάτο Fiesta Titanium, το εμπνευσμένο από τη Ford Performance Fiesta ST-Line και το πρωτοκλασάτο Fiesta Vignale.

Προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά υποστήριξης οδηγού του Fiesta περιλαμβάνουν σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3, αναβαθμισμένο σύστημα Pedestrian Detection που βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων τη νύχτα, και το πρώτο σύστημα Ford Active Park Assist με βοήθεια από το σύστημα πέδησης για αποφυγή μικροσυγκρούσεων σε hands-free παρκάρισμα. Η γκάμα προηγμένων κινητήρων περιλαμβάνει τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost της Ford που αποδίδει έως 140 ίππους, και έναν 1.5 TDCi diesel με ιπποδύναμη 120 ίππους.

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY