ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τα Χριστούγεννα θα οδηγείς καινούργιο Fiat

Με το "Fiat Big Deal" η απόκτηση ενός μοντέλου της φίρμας γίνεται ακόμα πιο εύκολη - και χριστουγεννιάτικη -  υπόθεση.

Τα Χριστούγεννα θα οδηγείς καινούργιο Fiat

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εταιρείες αυτοκινήτων προετοιμάζονται για την τελευταία κούρσα της χρονιάς. Η Fiat έχει καλές ιδέες που απευθύνονται στη καρδιά μας και στο πορτοφόλι μας.

Με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017", η FIAT υλοποιεί ένα σημαντικό προωθητικό πρόγραμμα, το Fiat Big Deal. Αυτό το πρόγραμμα διευκολύνει την απόκτηση ενός καινούργιου Fiat.

Με την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος ενισχύονται οι ήδη ελκυστικές προωθητικές ενέργειες λιανικής που είναι σε ισχύ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες). Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ είναι το "Green Bonus Fisikon", μια ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ, με το Φυσικό Αέριο Κίνησης Fisikon, τον χρυσό χορηγό της Έκθεσης. Η ΔΕΠΑ προσφέρει στους αγοραστές ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο.

Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino). Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda (best seller της κατηγορίας), σε τιμή  αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.

O Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece, κ. Γιώργος Μπακόπουλος χαιρετίζει την εξαιρετική αυτή κίνηση της ΔΕΠΑ που δίνει σημαντικό κίνητρο σε όσους θέλουν να μετακινηθούν πιο οικονομικά και οικολογικά. Επιπλέον δήλωσε ότι "H FCA αποτελεί τον Νο1 κατασκευαστή οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με περισσότερες από 700.000 ταξινομήσεις την τελευταία 20ετία. Με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της έχει την δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της χρήσης του φυσικού αερίου στις οδικές μεταφορές και στην Ελλάδα."

Ο κύριος Στέφανος Οικονομίδης, διευθυντής Αεριοκίνησης στην ΔΕΠΑ, εκφράζει ιδιαίτερη ικανοποίηση για την συνεργασία της  ΔΕΠΑ και της FIAT συμπληρώνοντας ότι: «το Green Bonus FISIKON αποτελεί μία από τις πολλές δράσεις που υλοποιεί η ΔΕΠΑ με δικούς της πόρους με στόχο την επιτάχυνση της εξάπλωσης του Φυσικού Αερίου στην κίνηση οχημάτων στην πατρίδα μας. Στο επίκεντρο όλων των εταιρικών δράσεων βρίσκεται η βραχυπρόθεσμη ανάπτυξη δικτύου CNG πρατηρίων FISIKON σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα και τους κύριους αυτοκινητόδρομους στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία μας θα συνεισφέρει στην τόνωση της ελληνικής οικονομίας καθώς και στην βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας, με ένα εναλλακτικό καύσιμο που προσφέρει μεγάλη οικονομία στις μετακινήσεις αλλά και χαμηλό ίχνος άνθρακα και εκπομπών άλλων τοξικών ρύπων.»

SPONSORED LINKS

"1792 - Γαλλική Επανάσταση: Η Εθνική Συνέλευση (Convention Nationale), η οποία είχε αναδειχθεί με καθολική ψηφοφορία, κατάργησε την μοναρχία. Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η οικογένειά του φυλακίστηκαν.
1934 - Γέννηση του Λέοναρντ Κόεν, Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και συγγραφέας
1937 - Πρώτη έκδοση του Χόμπιτ από τον Τόλκιν.
1964 - Ανεξαρτησία της Μάλτας από το Ηνωμένο Βασίλειο.
1981 - Το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει πλήρη ανεξαρτησία στο Μπελίζε
1991 - Ανεξαρτησία της Αρμενίας από την ΕΣΣΔ."

Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

  • Τα όνειρα είναι η ρίζα της μεταφυσικής, η πηγή της ιδέας ότι ψυχή και σώμα είναι ξεχωριστά.

© 2002-2018 MEDIA2DAY