Ο Έλληνας οδηγός κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα ADAC GT-Masters στο Όσερσλεμπεν της Γερμανίας.
Παλαιότερο των 360 ημερών
του Σπύρου Ρέκκα
Με μια θέση στο βάθρο ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον Αντώνη Βόσσο, στον αγώνα που έγινε στην πίστα του ‘Οσερσλεμπεν στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, στην πίστα του ‘Οσερσλεμπεν, έλαβε χώρα ο πρώτος διπλός αγώνας του πρωταθλήματος ADAC GT-Masters, όπου ο Έλληνας οδηγός που υποστηρίζεται από την ελληνική εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, κατέλαβε την τρίτη θέση.
Ο Αντώνης Βόσσος, θα πάρει μέρος σε συνολικά οκτώ αγωνιστικά Σαββατοκύριακα, του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, οδηγώντας την Πόρσε 911 GT3-R. Το επόμενο ραντεβού έχει ορισθεί για τις 10 και 11 Μάιου στο Ολλανδικό Ζάντβουρτ.
Η Λουξ, στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι συγχαίρει τον Έλληνα οδηγό και του εύχεται σε κάθε αγώνα να υψώνεται η ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών.