Νέο Nissan Note: «Οικογενειακή» επιλογή χωρίς τέλη

Με έμφαση στην άνεση, την ασφάλεια και την σημαντική οικονομία το νέο «έξυπνο οικογενειακό» μοντέλο της Nissan λανσάρεται στην ελληνική αγορά.
Νέο Nissan Note: «Οικογενειακή» επιλογή χωρίς τέλη
του Σπύρου Ρέκκα

Το νέο Nissan Note δέχεται τις ευεργετικές επιδράσεις του υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.2 SC (Super Charged). Η ισχύς του συνόλου είναι 98 ίπποι και η ροπή 14,9 χλγμ.

Η τιμή για την πρώτη, αρκετά πλούσια έκδοση Acenta Pack Family, ξεκινά από τις 15.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα αυτού του κινητήρα, συγκαταλέγονται η μέση κατανάλωση που είναι 4,3 λίτρα/100χλμ. και οι χαμηλές εκπομπές CO2 99γραμ./χλμ. Οπότε δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας.

Προηγμένη τεχνολογία, δυναμική σχεδίαση και υψηλή ποιότητα με προσοχή στη λεπτομέρεια, είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα του νέου μοντέλου. Σηματοδοτώντας για τη Nissan την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού αυτοκινήτου, το νέο Note, έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να διακριθεί ως ‘’το έξυπνο οικογενειακό’’.

To νέο Nissan Note, προσφέρεται από τη Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, από 11.950 ευρώ, για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1.2, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης και από 14.490 ευρώ για τον κινητήρα diesel 1.5 dCi.

Σε συνάρτηση με τα παραπάνω, η Nissan, με γνώμονα την μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση των μεγάλων εσωτερικών χώρων , εμπλουτίζει τις εκδόσεις του, με αυτή της Acenta Pack Family, της οποίας κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα, μεταξύ άλλων, είναι το συρόμενο πίσω κάθισμα και με τιμή που ξεκινά από τα 13.090 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, για τον ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης των 1.2.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v