ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ω τι γκάζια, μπαμπά!

Το Skoda King Size Buggy είναι το απόλυτο καροτσάκι. Ντιζαϊνάτες ζάντες 20 ιντσών, εξωτερικοί καθρέφτες με επιχρωμιωμένο περίβλημα, υδραυλική ανάρτηση, αντιολισθητικές λαβές και ρυθμιζόμενοι σε ύψος προβολείς!

Ω τι γκάζια, μπαμπά!

Το Skoda King Size Buggy είναι το απόλυτο καροτσάκι. Ντιζαϊνάτες ζάντες 20 ιντσών, εξωτερικοί καθρέφτες με επιχρωμιωμένο περίβλημα, υδραυλική ανάρτηση, αντιολισθητικές λαβές και ρυθμιζόμενοι σε ύψος προβολείς για νυχτερινές διαδρομές το κάνουν αντικείμενο λατρείας.

Το μωρό επιβάτης απολαμβάνει τα μαξιλάρια σε σπορ στυλ και τον μηχανισμό στήριξης μέσης και πλάτης. Φυσικά δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα. Εξελίχθηκε στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τη Skoda Octavia RS στη Μεγάλη Βρετανία. Για να δείτε το διαφημιστικό της νέας SKODA Octavia RS πατήστε εδώ

Σπ. Ρ.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v