Αυτοκίνηση 2006: ”Απαστράπτοντα”... γκάζια

Περισσότερα από 30 νέα μοντέλα αυτοκινήτων, πολλά εκ των οποίων σε πανελλήνια πρεμιέρα, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι επισκέπτες της Αυτοκίνησης 2006, η οποία διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αροδρομίου Ελληνικού έως τις 5 Νοεμβρίου. Highlight της έκθεσης, ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος Top Cars, που φιλοξενεί πολυτελή και sport μοντέλα, και οι πίστες on και off road, για τις δοκιμές των υποψηφίων αγοραστών.

Αναβαθμισμένη και με περισσότερες συμμετοχές η ”Αυτοκίνηση 2006” έχει ως στόχο να εντυπωσιάσει περισσότερους από 190.000 επισκέπτες που αναμένεται να την επισκεπτούν καθώς παρουσιάζονται επί ελληνικού εδάφους περισσότερα από 30 νέα μοντέλα.

Η συγκεκριμένη έκθεση αυτοκινήτου λαμβάνει χώρα κάθε δύο έτη, εναλλάξ με τη διεθνή, και θα διαρκέσει από τις 28 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Ελληνικού.

Η ”Αυτοκίνηση 2006” καταλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο εκθεσιακό χώρο συνολικής επιφάνειας 30.000 τετραγωνικών μέτρων στον οποίο οι ελληνικές αντιπροσωπείες θα παρουσιάσουν ό,τι πιο νέο διαθέτουν. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Top Cars να δουν από κοντά πανάκριβα πολυτελή και σπορ μοντέλα.

Ακόμα οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του μοντέλου ή των μοντέλων που τους ενδιαφέρουν στις ειδικά διαμορφωμένες πίστες on και off road.

Eπίσης, στον τομέα των αξεσουάρ και ανταλλακτικών και εξοπλισμού συνεργείων οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες.

Μεταξύ των πρώτων πρεμιέρων επί ελληνικού εδάφους θα είναι η Alfa Romeo Spider, το Audi S3, το Honda Civic TypeR, το Citroen C4 Picasso, το Fiat Panda 100, το Suzuki Swift Sport, το Subaru Tribeca, το Opel Antara και πλήθος άλλων μοντέλων.

Οι ώρες λειτουργίας είναι από 16.00 έως 22.00 τις καθημερινές και από τις 10.00 έως τις 22.00 τα Σαββατοκύριακα. Διοργανωτής της έκθεσής είναι η εταιρία Infosuccess, ενώ Μέγας χορηγός είναι η εταιρία TIM. Χορηγοί είναι οι εταιρίες Αγροτική Τράπεζα, Αγροτική Ασφαλιστική, ATE Rent και Shell.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v