Alpine A110R: Μοναδικό και ριζοσπαστικό

Η νέα Α110 R ολοκληρώνει τη γκάμα του εμβληματικού κουπέ των Γάλλων και παρουσιάζεται βελτιωμένη σε καίριους τομείς.
Alpine A110R: Μοναδικό και ριζοσπαστικό

Η Alpine, αποκάλυψε την ολοκαίνουργια A110 R, ένα αυτοκίνητο που προκαλεί τους εραστές της αυτοκίνησης.

Αυτή η πολυαναμενόμενη τελευταία εκδοχή ολοκληρώνει τη γκάμα της ξεχωριστής Alpine A110. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που έχει περιορισμένο βάρος σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της σειράς A110 και το οποίο είναι πιο βελτιωμένο σε καίριους τομείς.

Το κορυφαίο στολίδι

Έχει στενότερη σχέση με τα μηχανοκίνητα αθλήματα και ο καλύτερος χαρακτηρισμός που θα μπορούσε να του αποδοθεί είναι «ριζοσπαστικό». Το κορυφαίο πλέον στολίδι της σειράς A110, το Alpine A110 R σχεδιάστηκε για να είναι συναρπαστικό στην πίστα αλλά εξακολουθεί να είναι πιστοποιημένο για ανοιχτό δρόμο.

Μειωμένο βάρος

Η πρώτη βασική διαφορά της A110 R σε σχέση με τις γνωστές εκδόσεις, είναι η εκτεταμένη δουλειά που καταβλήθηκε για τη μείωση του συνολικού βάρους του σε μόλις 1.082 κιλά – 34 κιλά λιγότερο από το A110 S. Η αεροδυναμική του απόδοση έχει βελτιωθεί για να εξασφαλισθεί μεγαλύτερη κάθετη δύναμη και μειωμένη αντίσταση.

300 ίπποι

Για πρώτη φορά στη σειρά A110, ορισμένα εξαρτήματα (π.χ. το καπό, το πίσω παράθυρο και ο διαχύτης) έχουν επανασχεδιαστεί ειδικά για το νέα εκδοχή. Οι αποκλειστικές βελτιώσεις που έγιναν στο πλαίσιο, στον κινητήρα 1.8 300 ίππων και στο εσωτερικό του αγωνιστικού αυτοκινήτου, συμβάλουν στην ενίσχυση της οδηγικής εμπειρίας.

Χρειάζεται μόλις 3,9΄΄ για να φτάσει από τα 0-100 χλμ./ώρα. Το ολοκαίνουργιο Alpine A110 R ξεπερνά τα όρια των σπορ αυτοκινήτων. Με βάση τη δέσμευση της μάρκας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η φάση του σχεδιασμού περιλάμβανε άμεση συμβολή από ειδικούς κορυφαίου επιπέδου έτσι ώστε η Alpine A110 R, να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, έτοιμο να διεκδικήσει την πρώτη θέση στους αγώνες στις πίστες.



Τεχνογνωσία από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Κατασκευασμένο στη Γαλλία στο Manufacture Alpine Dieppe Jean Rédélé, αυτό το τελευταίο αυτοκίνητο σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της μάρκας από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v