Νέα Lamborghini Urus S: Το lifestyle στα καλύτερα του

Η διάδοχος της Urus βάζει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία της και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Νέα Lamborghini Urus S: Το lifestyle στα καλύτερα του

Η Automobili Lamborghini ανακοίνωσε το Urus S, τον διάδοχο της αρχικής Urus που δημιούργησε μια νέα τάση στα SUV της υπερπολυτελούς κατηγορίας. Το Urus S προσφέρει αυξημένη ισχύ, αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού με έμφαση στη πολυτέλεια και φιλοδοξεί να γίνει το σύμβολο του lifestyle στην ανώτατη βαθμίδα των πανάκριβων SUV.

Υψηλές πωλήσεις

H Urus διαθέτει μια ακαταμάχητη ελκυστικότητα και προσέλκυσε όσους θέλουν να οδηγούν καθημερινά μια αυθεντική Lamborghini χωρίς συμβιβασμούς. Η νέα Urus S έχει το δικό της ρόλο και θα συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων. «Η εμπορική επιτυχία της Urus, είναι πρωτοφανής, καθώς οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τις 20.000 μονάδες» δήλωσε ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini.

666 ίπποι

Ο κινητήρας Twin-turbo V8 με αυξημένη ισχύ στους 666 ίππους,  παρέχει βελτιωμένη αναλογία βάρους προς ισχύ 3,3 κιλά/ ίππο. Η επιτάχυνση είναι βελτιωμένη, με το Urus S να επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 ΄΄ και τα 0-200 χλμ./ώρα σε 12,5΄΄. Με τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα, το Urus S φρενάρει από τα 100 χλμ./ώρα μέχρι να ακινητοποιηθεί, σε μόλις 33,7 μ. Ο κινητήρας twin-turbo αποδίδει 850 Nm μέγιστης ροπής ήδη στις 2.300 σ.α.λ. έως το μέγιστο των 6.000 σ.α.λ. Ένα επαναρυθμισμένο σύστημα εξάτμισης υπενθυμίζει ότι το Super SUV είναι μια αληθινή Lamborghini, με πιο ευδιάκριτο ήχο κατά την εκκίνηση και μια πιο έντονη νότα σε κάθε λειτουργία οδήγησης.



Σπορ οδηγική απόλαυση

Το πλαίσιο της Urus με προσαρμοζόμενη αερανάρτηση εξασφαλίζει σπορ οδηγική απόλαυση αλλά και ομαλή οδική συμπεριφορά. Οι λειτουργίες οδήγησης STRADA, SPORT, CORSA και EGO, εξασφαλίζουν άμεση απόκριση στη ροπή και στις αναρτήσεις. Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της οδήγησης σε διαδρομές εκτός δρόμου καλύπτονται από τις τρεις ρυθμίσεις TERRA, NEVE και SABBIA. Με τρομερή ευελιξία στις οδηγικές του προσωπικότητες σε οποιονδήποτε δρόμο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες, το Urus S είναι το απόλυτο lifestyle Super SUV.

Σχεδιαστικές βελτιώσεις

Η Lamborghini Urus S εισάγει συγκεκριμένες και εκλεπτυσμένες σχεδιαστικές βελτιώσεις που υποστηρίζουν τη σπορ αλλά πολυτελή προσωπικότητα της. Η σημαντική αύξηση των επιλογών όσον αφορά τα χρώματα, τις επενδύσεις, τις ζάντες, τα πακέτα στυλ και τις ειδικές λεπτομέρειες επιτρέπει την προσαρμογή σε όλο το φάσμα του πανάκριβου αυτοκινήτου.

Ο νέος σχεδιασμός του μπροστινού προφυλακτήρα υιοθετεί πιο εκλεπτυσμένες γραμμές και ενσωματώνει μια νέα ματ μαύρη πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα στάνταρ, που συμπληρώνεται από τις μαύρες γραμμές της μπροστινής μάσκας. Μια προαιρετική οροφή από ανθρακονήματα προσδίδει μια εντονότερη αθλητική κομψότητα στο νέο Urus S.

Νέες επιλογές ζαντών (Nath 22" και Taigete 23") προσφέρονται παράλληλα με τις στάνταρ ζάντες 21".



Αναθεωρημένη παλέτα χρωμάτων

Το εσωτερικό της Lamborghini Urus S παρουσιάζεται με μια πλήρως αναθεωρημένη παλέτα χρωμάτων και διακοσμήσεων.

Η συνδεσιμότητα στο Urus S περιλαμβάνει συνδεδεμένη πλοήγηση, χαρακτηριστικά ασφαλείας και αρκετές υπηρεσίες ελέγχου στο αυτοκίνητο. Υπηρεσίες όπως το Remote Park μέσω της εφαρμογής Lamborghini Unica μπορούν επίσης να διαχειρίζονται μέσω ενσωμάτωσης smartphone, με τη βελτίωση των χειριστηρίων smartwatch συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας εικονικού κλειδιού αυτοκινήτου.

Οι τιμές για την ΕΕ ξεκινούν από 195.538 ευρώ χωρίς τους φόρους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v