Έπεσε και αυτό το κάστρο

Η Natalie Robyn θα είναι η πρώτη γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Έπεσε και αυτό το κάστρο
Η FIA, διόρισε τη Natalie Robyn, ως την πρώτη διευθύνουσα σύμβουλο της Ομοσπονδίας.
Η γεννημένη στην Αμερική Natalie Robyn είναι ένα κορυφαίο διεθνές στέλεχος με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας τόσο στον αυτοκινητιστικό όσο και στον χρηματοοικονομικό τομέα. Πριν από την ένταξή της στην Ομοσπονδία, κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε Volvo, Nissan και Daimler Chrysler.

Σε αυτό το νέο ρόλο, θα είναι υπεύθυνη για την λειτουργία και την οικονομική απόδοση της FIA, καθώς και για την καθοδήγηση της συνολικής στρατηγικής για την υλοποίηση του οράματος της ηγεσίας για μεταρρύθμιση της Ομοσπονδίας.

Η Natalie Robyn θα αναπτύξει επίσης νέα σχέδια εμπορικής ανάπτυξης για να αυξήσει και να διαφοροποιήσει τις ροές εσόδων της FIA, διασφαλίζοντας την οικονομική σταθερότητα για την παροχή περισσότερων πόρων για τα μέλη της.

Σχολιάζοντας τον διορισμό ο Πρόεδρος της FIA Mohammed Ben Sulayem είπε:

«Ο διορισμός της Natalie Robyn ως η πρώτη μας διευθύνουσα σύμβουλος είναι μια σημαντική στιγμή για την Ομοσπονδία μας. Η εκτεταμένη εμπειρία της θα είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των οικονομικών, της διακυβέρνησης και των λειτουργιών μας. Έχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό στη παροχή διαφοροποίησης και ανάπτυξης, καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων εκτελεστικής ηγεσίας που θα είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο πλεονέκτημα για τη FIA και τα μέλη μας και την καλωσορίζω στην ομάδα».

Σχολιάζοντας η Natalie Robyn είπε:

«Είμαι χαρούμενη που διορίστηκα ως η πρώτη Διευθύνουσα Σύμβουλος της FIA σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την Ομοσπονδία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη, την ανώτερη ηγετική ομάδα και τον Πρόεδρο για να υλοποιήσουμε το όραμά τους για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v