Ferrari Purosangue: Το πρώτο SUV της μοναδικής φίρμας

Η Ferrari Purosangue είναι το πρώτο τετράθυρο όχημα της φίρμας με το αλογάκι και θα κοστίζει 390.000 ευρώ.
Ferrari Purosangue: Το πρώτο SUV της μοναδικής φίρμας

Μετά από χρόνια προσμονής από τη διεθνή αυτοκινητοβιομηχανία, η Ferrari αποκάλυψε το Purosangue, το πρώτο τετράθυρο, τετραθέσιο αυτοκίνητο στην 75χρονη ιστορία της Prancing Horse, στο υπέροχο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Teatro del Silenzio στο Lajatico (Πίζα) .

Από τα πρώτα χρόνια της μάρκας, τα 2+2 αυτοκίνητα (δηλαδή με δύο μπροστινά και δύο μικρότερα πίσω καθίσματα) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη στρατηγική της. Πολλές Ferrari έχουν κάνει τον συνδυασμό των επιδόσεων αναφοράς με την άνεση πρώτης κατηγορίας έναν από τους πυλώνες της επιτυχίας τους. Τώρα, στο αποκορύφωμα 75 ετών έρευνας αιχμής, η Ferrari δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που είναι μοναδικό στην παγκόσμια σκηνή: όχι μόνο οι επιδόσεις, η οδηγική απόλαυση και η άνεση συνυπάρχουν σε τέλεια αρμονία.Το εμβληματικό DNA του Prancing Horse. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχθηκε το όνομα Purosangue, ιταλικό για «καθαρόαιμο».

Εντελώς διαφορετική διάταξη

Για να μπορέσει η εταιρεία να επιτύχει τους φιλόδοξους στόχους που τέθηκαν για αυτό το έργο και να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που αξίζει μια θέση στη γκάμα της, υιοθετήθηκε μια εντελώς διαφορετική διάταξη και καινοτόμες αναλογίες σε σύγκριση με τα σύγχρονα αρχέτυπα GT (τα λεγόμενα crossover και SUV).



Η Ferrari Purosangue βρίσκεται πάνω από την υπόλοιπη αγορά χάρη στις επιδόσεις και την άνεσή της. Είναι το μόνο αυτοκίνητο με αυτές τις αναλογίες που διαθέτει έναν ατμοσφαιρικό V12, τοποθετημένο στο μεσαίο εμπρός μέρος. Ο πιο εμβληματικός κινητήρας του Maranello κάνει το ντεμπούτο του σε αυτήν την ολοκαίνουργια διαμόρφωση για να εξασφαλίσει ότι το αυτοκίνητο απελευθερώνει περισσότερη ισχύ από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία (725 ιπποι), ενώ εγγυάται το πιο συναρπαστικό soundtrack του κινητήρα της Ferrari. Επιπλέον, μπορεί να αποδίδει 80% ροπή ακόμα και σε χαμηλές στροφές για μοναδική οδηγική απόλαυση ανά πάσα στιγμή.

Το Purosangue προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία (από 0 έως 100 χλμ./ωρα σε 3,3΄΄. και από 0 έως 200 σε 10,6΄΄) η θέση οδήγησης και το θορυβώδες, ατμοσφαιρικό σάουντρακ V12 προσφέρουν μια εντελώς νέα αλλά και εξ ολοκλήρου οδηγική εμπειρία Ferrari.

Ο τιμοκατάλογος ξεκινά από τα 390.000 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v