Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για την συντήρηση του αυτοκινήτου

Η Ford πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά εισάγοντας στη χώρα μας την καινοτόμο υπηρεσία με την ονομασία Video Check.
Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για την συντήρηση του αυτοκινήτου

Σε μια εποχή όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες πρωταγωνιστούν προσφέροντας απλόχερα σε όλους πρωτόγνωρες ανέσεις και ευκολίες μέσα από την οθόνη ενός κινητού τηλεφώνου, ενός tablet ή του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή, η Ford πρωτοπορεί για μία ακόμα φορά εισάγοντας στη χώρα μας την καινοτόμο υπηρεσία με την ονομασία Video Check.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη και απόλυτα διαφανή ενημέρωση για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου.

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο και πιο αξιόπιστο τρόπο τη δύναμη αλλά και τις αστείρευτες δυνατότητες της τεχνολογίας, η υπηρεσία Video Check της Ford προσφέρει στον οδηγό την ευκαιρία να δει και να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι» και με κάθε λεπτομέρεια για την ακριβή κατάσταση του αυτοκινήτου, όπου και αν βρίσκονται.

Με τη χρήση προηγμένου εξοπλισμού, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Δικτύου Ford αποστέλλουν στον οδηγό ένα μαγνητοσκοπημένο video ώστε να μπορεί να έχει μια πλήρη και σαφή εικόνα για το αυτοκίνητό του.



Κόστος

Στη συνέχεια ο οδηγός λαμβάνει μέσω της καινοτόμου υπηρεσίας Video Check της Ford μια ηλεκτρονική αναφορά που αποτυπώνει με ένα απλό σύστημα τριών χρωμάτων την κατάσταση του οχήματος, καθώς και μια προσφορά για τυχόν επισκευές στα σημεία που χρειάζεται. Έτσι, μπορεί να αποφασίσει με σιγουριά για τις επισκευές που επιθυμεί να γίνουν, αλλά και να γνωρίζει με ακρίβεια και απόλυτη διαφάνεια τη χρέωση για αυτές.

Το σύστημα ενημέρωσης των οδηγών για την κατάσταση του αυτοκινήτου που υιοθετείται με την υπηρεσία Video Check πραγματοποιείται μέσω των σημάνσεων «κόκκινο», «κίτρινο» και «πράσινο». Η ένδειξη «κόκκινο» σημαίνει ότι το όχημά χρειάζεται άμεση ενέργεια διευθέτησης καθώς είναι πολύ πιθανό να μην είναι ασφαλές για οδήγηση. Αν και μπορεί να μην είναι αναγκαία η άμεση αποκατάσταση, η σήμανση «κίτρινο» υποδεικνύει στον οδηγό ζητήματα στο αυτοκίνητό του που χρειάζεται να διευθετηθούν ώστε σε βάθος χρόνου να απολαμβάνει σημαντική εξοικονόμηση τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα. Τέλος, η επισήμανση «πράσινο» σημαίνει ότι το όχημά δεν χρειάζεται καμία απολύτως διευθέτηση, επισκευή ή αποκατάσταση έως και την επόμενη προγραμματισμένη συντήρησή του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v