Κλείσε από την παραλία ραντεβού για το Service

Με την υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού της Ford ο καθένας μπορεί να κλείσει ραντεβού για σέρβις με ένα κλικ.
Κλείσε από την παραλία ραντεβού για το Service
Η Ford συνεχίζει να επενδύει και να διευρύνει τις διαδικτυακές της υπηρεσίες και στη χώρα μας προσφέροντας μέσω αυτών στους κάτοχους των μοντέλων της μάρκας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, άνεση και ευκολία, σε συνδυασμό με μια μοναδική εμπειρία ιδιοκτησίας που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Με την υπηρεσία Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού όλοι οι κάτοχοι μοντέλων Ford μπορούν τώρα να κλείσουν το ραντεβού τους με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της αρεσκείας τους. Με μερικά μόνο «κλικ», 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου οι κάτοχοι μοντέλων Ford μπορούν τώρα να κλείσουν ηλεκτρονικά το επόμενο  ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της αρεσκείας τους.

Καθώς το διαδίκτυο προσφέρει σήμερα πρωτοποριακές δυνατότητες για όλους, σε συνδυασμό με σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, ευκολία και άνεση για τους πελάτες και τους χρήστες του, η Ford Motor Ελλάς συνεχίζει να επεκτείνει και να υιοθετεί τις πιο σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους με στόχο να προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες των μοντέλων της στην Ελλάδα μοναδικές υπηρεσίες και μία απαράμιλλη εμπειρία ιδιοκτησίας.

Ανάμεσα στις καινοτόμες αυτές υπηρεσίες είναι και η δυνατότητα Ηλεκτρονικής Καταχώρησης Ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford της επιλογής του εκάστοτε οδηγού. Πιο συγκεκριμένα, μέσω του διαδικτύου, αλλά και της εφαρμογής FordPass, το κλείσιμο του επόμενου ραντεβού στο συνεργείο της αρεσκείας του πραγματοποιείται εξαιρετικά εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Το μόνο που έχουν να κάνει είναι να επισκεφθούν μέσω του κινητού τηλεφώνου ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή την επίσημη ιστοσελίδα της Ford και μέσω αυτής να επιλέξουν με πολύ απλά και κατανοητά βήματα την τοποθεσία, το μοντέλο του αυτοκινήτου, τις υπηρεσίες που επιθυμούν να λάβουν, καθώς και την ημερομηνία και ώρα του ραντεβού στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Ford.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v