Ξεπέρασε και αυτή την πρόσκληση το νέο Range Rover Sport

Η επίσημη οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Jessica Hawkins, βρέθηκε στο τιμόνι του Range Rover Sport και… δεν το λυπήθηκε.
Ξεπέρασε και αυτή την πρόσκληση το νέο Range Rover Sport

Το νέο πολυτελές SUV επιδόσεων Range Rover Sport απέφυγε μια επικίνδυνη πτώση και αψήφησε έναν χείμαρρο νερού κάνοντας την παγκόσμια πρεμιέρα του με μια πρώτη στον κόσμο επίδειξη των δυναμικών ικανοτήτων του.

Το νέο Range Rover Sport επαναπροσδιόρισε την σπορ πολυτέλεια, ολοκληρώνοντας μια απαιτητική ανάβαση σε ένα υπερχειλιστή φράγματος μήκους 193 μέτρων κόντρα σε έναν χείμαρρο νερού με ροή 750 τόνων ανά λεπτό.

Το πολυτελές SUV επιδόσεων αντιμετώπισε το Φράγμα Karahnjukar αφού κατέκτησε το ηφαιστειακό τοπίο της Ισλανδίας και πραγματοποιώντας αναρριχήσεις σε βράχους και πλημμυρισμένες σήραγγες.

Απότομη πτώση

Η οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Jessica Hawkins, πήρε το τιμόνι, διακινδυνεύοντας μια απότομη πτώση στη βάση του υπερχειλιστή για να φτάσει στην κορυφή σε μια μοναδική επίδειξη δυναμικής ικανότητας.

Το Νέο Range Rover Sport συνδυάζει μία εξόχως μοντέρνα αισθητική και τον ξεχωριστό χαρακτήρα με τις ηλεκτροκίνητες επιδόσεις.



Δύναμη και ευελιξία

Μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση αναβαθμίζει το DNA του Range Rover Sport με μυώδη σιλουέτα και στιβαρές επιφάνειες που εκφράζουν δύναμη και ευελιξία.

Αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το 2024 και υβριδική έκδοση εκτεταμένης αυτονομίας (extendedrangeElectricHybrid) από το λανσάρισμα με ισχύ 510 ίππους, συνολική αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες 740 χλμ. και εκπομπές CO2 από 18 γραμ./χλμ.

530 ίπποι

Εξακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel της γενιάς Ingenium ήπιας υβριδικής τεχνολογίας 48V, συν ένας νέος V8 Twin Turbo 530 ίππων V8, προσφέρουν τις γνώριμες επιδόσεις του Range Rover Sport.

Η ανάρτηση Dynamic Air Suspension εισάγει προσαρμοζόμενα ελατήρια αέρα–για πρώτη φορά σε RangeRover–με ενεργά αμορτισέρ διπλών βαλβίδων για καλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότερο έλεγχο.

Ορμητικός χείμαρρος νερού

Η επική ανάβαση ‘είδε’ το νέο Range Rover Sport να αντιστέκεται στον ορμητικό χείμαρρο νερού που έρρεε στη ράμπα του φράγματο Karahnjukar -του μεγαλύτερου του είδους του στον κόσμο -με ρυθμό 750 τόνων ανά λεπτό. Με μια ενδεχόμενη απώλεια πρόσφυσης, το αυτοκίνητο κινδύνευε να πέσει από ύψος 90 μέτρων από τη βάση του υπερχειλιστή στο κάτω μέρος της κοιλάδας.

Στη τρίτη γενιά του, το πολυτελές SUV επιδόσεων της Land Rover είναι πιο επιθυμητό, τεχνολογικά προηγμένο και ικανό από ποτέ, συνδυάζοντας επιβλητική παρουσία στο δρόμο με άμεση οδηγική απόκριση χρησιμοποιώντας τον πιο προηγμένο συνδυασμό τεχνολογιών πλαισίου που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα Land Rover.

Οδηγός κασκαντέρ του James Bond

Η επίσημη οδηγός κασκαντέρ των ταινιών του James Bond, Jessica Hawkins, βρέθηκε πίσω από το τιμόνι καθώς το νέο Range Rover Sport απέδειξε τις ικανότητές του σε κράτημα, πρόσφυση, επιδόσεις και αυτοπεποίθηση, ολοκληρώνοντας την τελευταία από μια σειρά προκλήσεων για το πολυτελές SUV επιδόσεων της Land Rover. Τα προηγούμενα επιτεύγματα περιλαμβάνουν την επίτευξη ρεκόρ στην ανάβαση PikesPeak, την πρώτη καταγεγραμμένη διάσχιση της ερήμου «EmptyQuarter» στην Αραβική Χερσόνησο, καθώς και την πρώτη ανάβαση των 999 σκαλοπατιών στην Heaven’s Gate στην Κίνα, το 2018.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v