Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πήρε το διάσημο βραβείο σχεδιασμού αυτοκινήτου 2022

Το πρωτότυπο αυτοκίνητο της Toyota Compact Cruiser EV κέρδισε το διάσημο βραβείο σχεδιασμού αυτοκινήτου 2022.
Αυτό το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πήρε το διάσημο βραβείο σχεδιασμού αυτοκινήτου 2022

Το Compact Cruiser EV, δημιουργήθηκε από την ομάδα που εδρεύει στην Toyota ED2 (ED Square) στη Νίκαια, το Compact Cruiser EV αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2021 στο Mega Web στο Τόκιο.

«Η έρευνά μας για τα ηλεκτρικά οχήματα συνεχίζεται για περισσότερα από 30 χρόνια και έχουμε προχωρήσει πολύ», δήλωσε ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής Σχεδίασης της Toyota Simon Humphries. «Μετά από μια αρχική φάση επαφής με ηλεκτρικά οχήματα, οι άνθρωποι θα θέλουν αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων που να μιλούν για αυτά και να εκφράζουν τον τρόπο ζωής τους. Και το Compact Cruiser EV είναι ένα τέλειο παράδειγμα αυτής της τάσης».

Μοναδικά ελκυστικό

Βασισμένο στην ισχυρή κληρονομιά της Toyota εκτός δρόμου, το Compact Cruiser EV έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τον τρόπο ζωής των πελατών-στόχων του - νεαρών επαγγελματιών κατοίκων αστικών περιοχών που απολαμβάνουν ενεργά ενδιαφέροντα ελεύθερου χρόνου στην ύπαιθρο - με ένα μοναδικά ελκυστικό, παντού, τετρακίνηση EV εμπειρία.

Το στιβαρό και σκληρό εξωτερικό του δανείζεται μια σειρά από στιλιστικά στοιχεία από το θρυλικό Land Cruiser πρώτης γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της εμβληματικής σιλουέτας εκτός δρόμου και των απλών, δυνατών τμημάτων του αμαξώματος.



Μουσείο Σχεδίου ADI στο Μιλάνο

Το Βραβείο Σχεδίασης Αυτοκινήτου για Concept Vehicles απονεμήθηκε στην Toyota κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Σχεδίου ADI στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της ετήσιας Εβδομάδας Σχεδίασης του Μιλάνου και της παγκοσμίου φήμης Salone del Mobile - της έκθεσης επίπλων του Μιλάνου.

Ιδρύθηκε το 1984 από τον Fulvio Cinti, ιδρυτή και αρχισυντάκτη του περιοδικού Auto&Design για περισσότερα από 30 χρόνια, το Βραβείο Σχεδιασμού Αυτοκινήτων χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: Οχήματα Παραγωγής, Οχήματα ιδέας και Γλώσσα σχεδίασης επωνυμίας και συνολική συνέπεια.

Οι νικητές του Βραβείου Σχεδιασμού Αυτοκινήτων επιλέγονται από μια διεθνή κριτική επιτροπή 11 ειδικών που εκπροσωπούν μερικά από τα πιο διάσημα περιοδικά αυτοκινήτου στον κόσμο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v