Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America: Σπάνιο μοντέλο

Η Porsche θα προσφέρει μια ειδική σπορ εκδοχή της 911, που προορίζεται μόνο για την αγορά των ΗΠΑ.
Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America: Σπάνιο μοντέλο

Η νέα Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America 2023 θα φτάσει στους εκθεσιακούς χώρους στα τέλη του 2022. Πρόκειται να κατασκευασθεί ένας πολύ περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων, καθιστώντας τη νέα πρόταση ένα από τα πιο σπάνια μοντέλα της σειράς Type 992.

Μηχανικό κιβώτιο επτά σχέσεων

Η άφιξή του σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας παράδοσης που ξεκίνησε το 1952: προσφέροντας ένα σπορ αυτοκίνητο ανοιχτό, με επίκεντρο τους λάτρεις, κατασκευασμένο ειδικά για την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Το νέο μοντέλο - που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της Porsche Parade του 2022 στο Poconos, βασίζεται στην 911 Carrera GTS Cabriolet και διαθέτει το ίδιο πλαίσιο και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλών επιδόσεων με αυτό το μοντέλο. Δίνοντας έμφαση στην οδηγική απόλαυση, διατίθεται αποκλειστικά με μηχανικό κιβώτιο επτά σχέσεων και κίνηση στους πίσω τροχούς.



Για λάτρεις της ανοιχτής οδήγησης

Η νέα Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America χρησιμοποιεί έναν εξακύλινδρο κινητήρα boxer με διπλό στροβιλοσυμπιεστή 3.0  για να παράγει 473 ίππους. Το Porsche Active Suspension Management (PASM) Sport είναι στάνταρ εξοπλισμός και μειώνει το ύψος οδήγησης κατά 10 χιλ., ενώ προσθέτει βοηθητικά ελατήρια στον πίσω άξονα. Η Sport Exhaust και το Sport Chrono Package είναι επίσης στάνταρ εξοπλισμός. Ως πρόσθετες επιλογές  διατίθενται σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα και Porsche Ceramic Composite Brakes (PCCB).



Εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο

Οι αισθητικές αλλαγές που εφαρμόζει η Porsche Exclusive Manufaktur το καθιστούν ένα εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο τόσο από απόσταση όσο και από κοντά. Το εξωτερικό χρώμα, Azure Blue 356, ειναι εμπνευσμένο από την 356 America Roadster.

Η Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet America 2023 αναμένεται να φτάσει στους αντιπροσώπους των ΗΠΑ στα τέλη του 2022 και θα έχει αρχική τιμή 177.700 ευρώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v