Νέο ρεκόρ παραγωγής σημειώνει η Lamborghini Urus

To μοντέλο της Lamborghini σπάει τα κοντέρ και στις πωλήσεις, σημειώνοντας νέο ρεκόρ.
Νέο ρεκόρ παραγωγής σημειώνει η Lamborghini Urus

Η Automobili Lamborghini, προσθέτει ένα νέο ρεκόρ στη λίστα των επιτυχιών της καθώς το Super SUV Urus, αναδείχθηκε το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Από το ντεμπούτο της Urus, στην αγορά το 2018, έχουν παραχθεί 20.000 μονάδες, σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων από έτος σε έτος. Το εικοστό χιλιοστό Urus, στο χρώμα Viola Mithras με μαύρες δαγκάνες και πανοραμική οροφή, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής και προορίζεται για έναν φανατικό οπαδό της μάρκας στο Αζερμπαϊτζάν.

Η Urus υπήρξε ο καταλύτης για τον διπλασιασμό του όγκου της εταιρείας και του μεγέθους του εργοστασίου Sant'Agata Bolognese. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις και υπήρξε ο πρωταγωνιστής του «Unlock any Road» σε εκδηλώσεις παγκοσμίως, από τους πιο απαιτητικούς δρόμους μέχρι τα πιο ακραία περιβάλλοντα εκτός δρόμου. Υπολογίζεται ότι οι Urus που ανήκουν σε όλο τον κόσμο έχουν διανύσει περισσότερα από 360 εκατομμύρια χιλιόμετρα συνολικά.



Νέο ρεκόρ υψηλής ταχύτητας στην οδήγηση με πάγο

Χάρη στους έξι τρόπους οδήγησης για Strada, Sport και Corsa καθώς και εκτός δρόμου, άμμο και χιόνι, η φήμη της Urus για το "Unlock any Road" έχει δει το Super SUV να σημειώνει ένα νέο ρεκόρ υψηλής ταχύτητας στην οδήγηση με πάγο.

Τα πιο δημοφιλή εξωτερικά χρώματα Ad Personam στο Urus είναι τα Grigio Telesto, Blu Cepheus και Viola Pasifae. Η ελκυστικότητα των Graphite και Pearl προσέλκυσε επίσης τους οδηγούς της Lamborghini στα χρώματα Nero Noctis Matt (Γραφίτης) και Arancio Borealis (Pearl).

Αυτά τα πέντε εξωτερικά χρώματα του Ad Personam έχουν αναδειχθεί ως αγαπημένα, δείχνοντας τις διαφορετικές προσωπικότητες και την ταυτότητα της Urus και των ιδιοκτητών τους.



Εξαιρετική επιτάχυνση

Η Lamborghini Urus διαθέτει κινητήρα V8 twin-turbo 4.0, αποδίδει 650 ίππους στις 6.000 σ.α.λ.(μέγ. 6800 σ.α.λ) και ροπή 85,8 χλγμ. στις 2.250 σ.α.λ. Με 162,7 ίππους/λίτρο, μπορεί να υπερηφανεύεται για μία από τις υψηλότερες ειδικές βαθμολογίες ισχύος στην κατηγορία του, καθώς και την καλύτερη αναλογία βάρους προς ισχύ 3,38 κιλά /ίππο. Συνδυάζοντας τετρακίνηση, η Urus πετυχαίνει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6΄΄ (0-200 χλμ./ώρα σε 12,8΄΄) και μέγιστη ταχύτητα 305 χλμ./ώρα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v