Πλήρες οικοσύστημα για οδήγηση με υδρογόνο

Η υδρογονοκίνητη σειρά HYVIA προσφέρει ένα πλήρες «πράσινο» οικοσύστημα και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Hannover Messe.
Πλήρες οικοσύστημα για οδήγηση με υδρογόνο

Δημιουργημένο από την τεχνογνωσία δύο ηγετών, του Renault Group και του Plug Power, το HYVIA προσφέρει ένα πλήρες οικοσύστημα για οδήγηση με υδρογόνο: μια σειρά από υδρογονοκίνητα LCV, σταθμό ανεφοδιασμού H2, παραγωγή πράσινου υδρογόνου με ηλεκτρολύτη και επίσης λύσεις για την διαχείριση και συντήρηση του στόλου.

Γνωρίστε τo HYVIA στο Hannover Messe στο περίπτερο C62 (Αίθουσα 13), από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2022, με το Renault Master Van H2-TECH (όγκος 12 τ.μ. εμβέλεια έως και 500 χλμ.), έναν σταθμό ανεφοδιασμού H2 και ένα μοναδικό ανοιχτό πρωτότυπο κυψελών καυσίμου.

‘’Μετά τη Γαλλία και την Ολλανδία, τελειώνουμε αυτόν τον Μάιο στη Γερμανία. Τρεις αγορές με μεγάλη επένδυση στην κινητικότητα υδρογόνου, τρεις αγορές όπου οι βασικοί παίκτες στον τομέα του υδρογόνου ξεσπούν από ιδέες και πρωτοβουλίες, τρεις αγορές όπου το οικοσύστημά μας HYVIA έχει νόημα’’ David Holderbach, Διευθύνων Σύμβουλος HYVIA.

Το Renault Master Van H2-TECH στο δρόμο από τα μέσα του 2022

Το Master Van H2-TECH απαντά στις ανάγκες των επιχειρήσεων, των στόλων και των τοπικών αρχών. Είναι ένα μεγάλο φορτηγό μεταφοράς εμπορευμάτων και δεμάτων, με όγκο φόρτωσης 12 τ.μ. και αυτονομία έως 500 χλμ. Είναι εξοπλισμένο με κυψέλη καυσίμου 30 kW, μπαταρία 33 kWh και δεξαμενές που περιέχουν 6 κιλά υδρογόνου (4 δεξαμενές του 1,5 kg). Το Master Van H2-TECH αναμένεται να είναι στους ευρωπαϊκούς δρόμους από τα μέσα του 2022.



Οδήγηση με υδρογόνο με το οικοσύστημα HYVIA

Η κινητικότητα υδρογόνου είναι ιδιαίτερα κατάλληλη σήμερα για ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, επιτρέποντας εκτεταμένη εμβέλεια για υψηλά φορτία και εντατική χρήση. Η σειρά HYVIA υδρογονοκίνητων LCV με μηδενικές εκπομπές CO2 προσφέρει αυξημένη αυτονομία έως και 500 χλμ. και χρόνο ανεφοδιασμού 5 λεπτών. Περιλαμβάνει μια έκδοση van με όγκο φόρτωσης 12 τ.μ. (Master Van H2-TECH), μια έκδοση καμπίνας πλαισίου με μεγάλο όγκο 20 τ.μ. (Master Chassis Cab H2-TECH) και ένα μίνι λεωφορείο που μπορεί να μεταφέρει έως και 15 επιβάτες ( Master City Bus H2-TECH). Η HYVIA προσφέρει επίσης σταθμό ανεφοδιασμού H2, παραγωγή υδρογόνου χαμηλών εκπομπών άνθρακα, λύσεις συντήρησης και διαχείρισης στόλου.

HYVIA: μια γαλλική μάρκα υψηλής τεχνολογίας

Η HYVIA εδρεύει στη Γαλλία σε τέσσερις τοποθεσίες. Τα κεντρικά γραφεία, το κέντρο μηχανικής και έρευνας και ανάπτυξης βρίσκονται στο Villiers-Saint-Frédéric. Το Renault Master παράγεται στο εργοστάσιο του Batilly. Η ενοποίηση ηλεκτρικής ενέργειας και υδρογόνου παρέχεται από την PVI, θυγατρική του Ομίλου Renault, στην Gretz-Armainvilliers. Τέλος, το εργοστάσιο HYVIA στο Flins συναρμολογεί και δοκιμάζει κυψέλες καυσίμου με βάση την κορυφαία τεχνολογία της Plug Power. Στα τέλη του 2022, το εργοστάσιο θα ξεκινήσει επίσης τη συναρμολόγηση σταθμών ανεφοδιασμού H2 και την παραγωγή υδρογόνου χαμηλών εκπομπών άνθρακα με έναν πρώτο ηλεκτρολύτη 1MW.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v