Η αποθέωση της γαλλικής φινέτσας και πολυτέλειας

Η Citroen, συνεχίζει την συνεργασία της με την Elle, δίνοντας στο δημοφιλές μοντέλο C3 μια νέα κομψή, εμπνευσμένη και πολύ μοντέρνα εμφάνιση.
Η αποθέωση της γαλλικής φινέτσας και πολυτέλειας

Η περιορισμένη έκδοση C3 Elle διαθέτει τη διάσημη και εξαιρετικά γραφική υπογραφή της μάρκας Elle. Διακρίνεται από τις ματ ασημί μπλε πινελιές, την εισαγωγή της Alcantara στο σαλόνι και την προσθήκη εξοπλισμού για μεγαλύτερη ηρεμία.

Επιτυχημένο και στις πωλήσεις

Το τρίτο αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία του στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2022, το Citroen C3 είναι μια εμπορική επιτυχία που ελκύει τους υποψήφιους αγοραστές λόγω της προσωπικότητας, της πρακτικότητας και της ηρεμίας που προσφέρει κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Το C3, γιορτάζει φέτος την 20η επέτειό του. Ξεκίνησε καλά το 2022 με 49.000 πωλήσεις παγκοσμίως στα τέλη Μαρτίου, κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία της στην Ευρώπη. Στη γαλλική αγορά, αντιπροσωπεύει το 37,5% των πωλήσεων της μάρκας και κατατάσσεται ως το δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Προσαρμογή, τεχνολογία, άνεση

Αυτή η έκδοση ακολουθεί μια άλλη περιορισμένη έκδοση η οποία πουλήθηκε σε περισσότερες από 9.000 μονάδες παγκοσμίως το 2018. Δεδομένου ότι οι οδηγοί του C3 εκτιμούν τις δυνατότητες προσαρμογής που προσφέρει το αυτοκίνητο πόλης (σχεδόν το 60% ήταν διχρωμία το 2021), είναι έντονα προσανατολισμένοι προς την τεχνολογία και την άνεση (44% των εκδόσεων Shine και Shine Pack), ο σχεδιασμός της ειδικής έκδοσης C3 Elle 2022 λαμβάνει υπόψη αυτές τις τάσεις και τα κριτήρια αγοράς των υποψήφιων αγοραστών.



Η Citroen C3 Elle έχει ένα δίχρωμο εξωτερικό συνδυασμό στάνταρ, με δυνατότητα επιλογής δύο χρωμάτων οροφής, λευκό ή μαύρο, σε σχέση με τα χρώματα του λογότυπου Elle. Το μαύρο, συνώνυμο της κομψότητας και της φινέτσας, και το λευκό, που συμβολίζει την αγνότητα και την απλότητα, διευκολύνουν τη σύνδεση με τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος: Sand, Polar White, Steel Grey, Platinium Grey ή Perla Nera Black.



Η Citroen σκοπεύει να τονίσει την ελκυστικότητα του C3 προτείνοντας ένα νέο Mat Silver Blue Color Pack, ένα βαθύ μπλε με μεταλλικές ανταύγειες, δίνοντάς του φρεσκάδα και μοντέρνο χαρακτήρα και που ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα του αμαξώματος. Εξωτερικά, χρωματιστές κουκκίδες καλύπτουν τα ένθετα Airbump, τα ένθετα των προβολέων στη μάσκα καθώς και στο περίβλημα του αυτοκόλλητου οροφής, διασφαλίζοντας ότι το C3 Elle ταιριάζει απόλυτα με τα πιο πρόσφατα χρώματα.

Δίχρωμα καθίσματα

Η προσαρμογή συνεχίζεται στην καμπίνα επιβατών, με μια ατμόσφαιρα που είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το νέο Mat Silver Blue Color Pack που κοσμεί τα δίχρωμα καθίσματα Advanced Comfort (η κύρια επένδυση είναι ένα ανοιχτό γκρι ύφασμα Prussian που φωτίζει την καμπίνα επιβατών, ενώ η απαλή και άνετη επένδυση της πλάτης είναι σε Wind Grey Alcantara, σκούρο μπλε-γκρι).

Η εναλλαγή των υλικών συμβάλλει στη βελτίωση του ταμπλό. Για πρώτη φορά σε μια ειδική έκδοση, το Alcantara – που γενικά υπάρχει σε premium εκδόσεις – εμφανίζεται στην επένδυση του ταμπλό C3 Elle. Το Mat Wind Grey του έρχεται σε αντίθεση με το μεταλλικό μπλε περίβλημα του Color Pack.

Σύμφωνο με την τρέχουσα τάση

«Η Elle και η Citroen δημιούργησαν για άλλη μια φορά έναν μοντέρνο συνδυασμό με άφθονο στυλ για το C3. Το παστέλ μπλε του νέου Mat Silver Blue Color Pack που κοσμεί το C3 Elle τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά ενσαρκώνει την  ανανέωση της άνοιξης. Αυτό το χρώμα είναι απόλυτα σύμφωνο με την τρέχουσα τάση, ιδιαίτερα σε έτοιμα ρούχα. Οι μεταλλικές του ανταύγειες στον χώρο επιβατών φέρνουν φρεσκάδα και φως, σε αντίθεση με το Alcantara των καθισμάτων και του ταμπλό, το δερμάτινο τιμόνι και τα φιμέ τζάμια, αναδημιουργώντας μια ζεστή αίσθηση στην καμπίνα επιβατών για να αισθάνεστε τόσο άνετα όσο στο σαλόνι σας.» προσθέτει η Muriel Prodault, επικεφαλής χρωμάτων και υλικών της Citroen.

Από την έκδοση Shine, το Citreon C3 Elle έχει βελτιωθεί με κάμερα οπισθοπορείας και τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα. Κινητήρας βενζίνης PureTech 110 S&S BVM6 ή PureTech 110 ίππων S&S συνδυασμένος με αυτόματο κιβώτιο EAT6.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v