Lamborghini Huracán Tecnica: Hypercar με πολλές ψυχές

Η Paola Egonu, η Ιταλίδα σταρ του βόλεϊ, αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας για την Huracán Tecnica.
Lamborghini Huracán Tecnica: Hypercar με πολλές ψυχές

Η Lamborghini θεωρεί ότι η νέα Huracán Tecnica «έχει πολλές ψυχές, με εξαιρετικές επιδόσεις». Σε μια σειρά συνεντεύξεων η Lamborghini εξερευνά την ποικιλόμορφη προσωπικότητα της Tecnica.

Όπως και οι αθλητές όταν βρίσκονται στη κορυφή της κατάταξης τους αναζητούν τις καλύτερες επιδόσεις έτσι και οι μάρκες κατασκευής hypercars επιδιώκουν τις απόλυτες επιδόσεις στο δρόμο. Ο στόχος των αθλητών και των κατασκευαστών δεν είναι μόνο να βρίσκονται πρώτοι στη γραμμή εκκίνησης ή να επιτυγχάνουν την υψηλότερη τελική ταχύτητα αλλά να δημιουργήσουν τον καλύτερο συνδυασμό πολλών παραμέτρων. Η συνένωση πολλών παραμέτρων, με τις εξαιρετικές επιδόσεις είναι το όραμα τους.

Φημίζεται για το κάθετο άλμα της

Η Paola Egonu, η Ιταλίδα σταρ του βόλεϊ που αγωνίζεται για την ομάδα Imoco Volley και μέλος της ιταλικής εθνικής ομάδας γυναικών, φημίζεται για το κάθετο άλμα της. Έχει την φήμη μιας από τις πιο ικανές και σπουδαίες σταρ του βόλεϊ στον κόσμο. Μέσω της έμφυτης ικανότητας της Paola και των χαρακτηριστικών  που είναι απαραίτητα για την επίτευξη των καλύτερων επιδόσεων, συμπεριλαμβανομένης της δύναμης, της ομορφιάς, του συναισθήματος και της εξέλιξης, η Lamborghini κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ της απόδοσης που επιτυγχάνει ένας εξαιρετικός αθλητής και του τελευταίου super sport hypercar V10, του Huracán Tecnica.

Τελειότητα

Η Huracán Tecnica είναι το επόμενης γενιάς πισωκίνητο V10, που αναπτύχθηκε για οδηγούς που αναζητούν την οδηγική απόλαυση και την τελειότητα τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα. Το όνομα της Tecnica ενσωματώνει την προηγμένη εξέλιξη της τεχνικής ικανότητας της Huracan.

Άμεσα διακριτές, είναι οι καινοτομίες της Huracán τόσο εξωτερικά όσο και κάτω από το καπό, με τη νέα της εμφάνιση να τονίζει τη βελτιωμένη αεροδυναμική για αυξημένες επιδόσεις, σταθερότητα και ευκολία στη χρήση.



0-100 χλμ./ώρα σε 3,2΄΄

Λαμβάνοντας τον κινητήρα από το Huracán STO, με αύξηση 30 ίππους σε σχέση με το πισωκίνητο Huracán EVO (RWD), το σύστημα μετάδοσης κίνησης αποδίδει 565 Nm ροπής στις μέγιστες 6.500 σ.α.λ. και βελτιωμένη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,2΄΄.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v