Από 37.300 ευρώ η νέα Alfa Romeo Tonale

Το νέο μοντέλο διατίθεται στην αγορά με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο.
Από 37.300 ευρώ η νέα Alfa Romeo Tonale

H Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελληνική αγορά με το πρόγραμμα Tailor to fit 100 που εξασφαλίζει ότι ο αγοραστής θα διαμορφώσει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τις ανάγκες του και θα το παραλάβει σε περίπου 100 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

Με κοινό χαρακτηριστικό τον πλούσιο εξοπλισμό και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο, προσφέρει άμεσα τρεις επιλογές κινητήρων και πέντε επίπεδα εξοπλισμού.

Η γκάμα του μοντέλου είναι διαθέσιμη από τις 37.300 ευρώ, η τιμή αφορά την βασική έκδοση Super 1.5 130 ίππων MHEV και περιλαμβάνει προωθητική ενέργεια. Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα καθορίζει μηνιαία δόση 274 ευρώ μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Drive Now της Alfa Romeo.

Το σύνολο των εκδόσεων εφοδιάζονται με το σύστημα NFT (Non Fungible Token) και καλύπτονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000 χλμ. και αντίστοιχης ισχύος υπηρεσία οδικής βοήθειας.  

Η Tonale, το δυναμικό C-SUV με το οποίο η Alfa Romeo περνά στην εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ελληνική αγορά. Εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος, αλλά και των υπηρεσιών, η Alfa Romeo  προσφέρει το νέο της μοντέλο με μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών.



Πλούσιος εξοπλισμός

Η γκάμα περιλαμβάνει τις εκδόσεις Super και Sprint που εστιάζουν στο νεανικό χαρακτήρα με αναφορές στο σπορ προφίλ της μάρκας, την έκδοση Ti που τονίζει το ιταλικό στιλ και την έκδοση Veloce που αποτελεί την έκφραση της δυναμικής προσωπικότητας μιας Alfa Romeo. Ειδικά για το λανσάρισμα του μοντέλου, διαθέσιμη θα είναι και η Edizione Speciale, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με ξεχωριστά χαρακτηριστικά.

Ανεξάρτητα από την επιλογή έκδοσης, οι αγοραστές της Tonale θα απολαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου τους εκτός των άλλων: Αυτόματο κιβώτιο που ανάλογα με την έκδοση προσφέρει την επιλογή και των εντυπωσιακών σταθερών paddles από αλουμίνιο πίσω από το τιμόνι για «χειροκίνητες» αλλαγές. Φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full-LED. Διζωνικό αυτόματο κλιματισμό. Ψηφιακό πίνακα οργάνων Cannocchialle με οθόνη 12,3’’ Full TFT. Σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής HD 10,25’’, υπηρεσία Amazon Alexa και υπηρεσίες συνδεσιμότητας για έλεγχο λειτουργιών του αυτοκινήτου από απόσταση. Πλήρες πακέτο συστημάτων προηγμένης υποβοήθησης οδήγησης (ADAS). Ζάντες ελαφρού κράματος (18’’, 19’’ ή 20’’) με σχεδίαση εμπνευσμένη από τους κλασσικούς τροχούς telephone dial της μάρκας.

Προηγμένα μηχανικά σύνολα

Νέοι κινητήρες Hybrid 48V: Το υβριδικό σύνολο των 48V συνδυάζει το νέο Turbo βενζινοκινητήρα 1.5 που λειτουργεί στον κύκλο Miller και έχει απόδοση 130 ή 160 ίππους, με δύο ηλεκτροκινητήρες (P1 BSG και P2), ο δεύτερος εκ των οποίων βρίσκεται τοποθετημένος πριν το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ο συγκεκριμένος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει επιπλέον απόδοση 20 ίππων και έχει τη δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά.

Η ταχύτερη κρεμαγιέρα στην κατηγορία των C-SUV: Με λόγο σχέσης 13,6:1, το σύστημα διεύθυνσης είναι το πιο άμεσο και ακριβές στην κατηγορία, προσφέροντας ακαριαία απόκριση του αυτοκινήτου στις εντολές του οδηγού.

Ανεξάρτητη ανάρτηση με αμορτισέρ τεχνολογίας FSD και Alfa Active Suspension (προαιρετικά): Με φαρδύτερα μετατρόχια και ειδικά ρυθμισμένη ανάρτηση για να προσφέρει σπορ αίσθηση χωρίς καμία παραχώρηση στον τομέα της άνεσης, εφοδιάζεται σε όλες τις εκδόσεις της με αμορτισέρ τεχνολογίας FSD (Frequency Selective Damping), ενώ προαιρετικά διαθέσιμη είναι και η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση Alfa Active Suspension. 

Σύστημα πέδησης brake-by-wire: Για χαμηλότερο βάρος, αμεσότερη απόκριση, ιδανική συνεργασία με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και υψηλότερη απόδοση πέδησης, εφοδιάζεται με το σύστημα IBS (brake-by-wire) που αξιοποιεί δίσκους σε όλους τους τροχούς και εμπρός δαγκάνες της Brembo.

Σύστημα παραμετροποίησης D.N.A.: Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του (Dynanic, Natural, Advance Efficiency) αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στη λειτουργία του κινητήρα, του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, της ενεργής ανάρτησης και των συστημάτων πέδησης και διεύθυνσης.



Η νέα Alfa Romeo Tonale είναι άμεσα διαθέσιμη για παραγγελίες. Άμεσα ξεκινά η παραγωγή των συνόλων με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V (130 και 160 VGT), ενώ η παραγωγή της diesel έκδοσης με τον κινητήρα 1.6MTJ των 130 ίππων αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του καλοκαιριού με τις πρώτες αφίξεις να προσδιορίζονται για τον προσεχή Οκτώβριο. Στο τέλος της χρονιάς αναμένεται και η παρουσίαση της Plug-in Hybrid έκδοσης Tonale PHEV Q4 απόδοσης 275 ίππων που θα ολοκληρώσει τη γκάμα του μοντέλου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v