Η Lamborghini πάει στο φεγγάρι

Η εταιρεία κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά των NFTs με ένα token που γύρισε από το… φεγγάρι.
Η Lamborghini πάει στο φεγγάρι

Η Automobili Lamborghini ανακοίνωσε το πρώτο έργο NFT (non-fungible token) στην ιστορία της εταιρείας. Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω από το θέμα «To the Moon» το υπαινίσσονταν, τώρα το έργο τέχνης με θέμα το διάστημα – το λεγόμενο Διαστημικό Κλειδί της Lamborghini – αποκαλύφθηκε επίσημα και σύντομα θα δημοπρατηθεί.

Στο επίκεντρο αυτού του αποκλειστικού έργου, που αναπτύχθηκε μαζί με έναν ακόμη άγνωστο καλλιτέχνη και περιορίζεται σε πέντε μονάδες, βρίσκεται ένα κομμάτι προηγμένου σύνθετου υλικού από ανθρακονήματα που η Lamborghini έστειλε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) το 2019 ως μέρος ενός κοινού ερευνητικού έργου.

Μετά την επιστροφή από το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών δοκιμών για ερευνητικούς σκοπούς, το σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα αποτελεί πλέον μέρος του Space Key: αυτά τα υλικά σηματοδοτούν ένα ακόμη ορόσημο για την εταιρεία, αυτή τη φορά ως πύλη στον κόσμο του NFT.

Κάθε ένα από τα πέντε Space Keys συνδέεται με ένα αποκλειστικό και καθαρά ψηφιακό έργο τέχνης του ίδιου καλλιτέχνη μέσω του κωδικού QR στο πίσω μέρος του ανθρακόνημα.



«Η καινοτομία είναι ένα βαθιά ριζωμένο μέρος του DNA της Lamborghini», εξηγεί ο Stephan Winkelmann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Automobili Lamborghini. «Ως κορυφαία εταιρεία για σύνθετα υλικά από ανθρακονήματα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας ξεπεράσαμε τα όρια πριν από δυόμισι χρόνια με το κοινό ερευνητικό έργο στο διάστημα. Τώρα, η είσοδος στο σύμπαν είναι και πάλι απόδειξη ότι η Lamborghini πάντα ανοίγει νέους ορίζοντες. Ο κόσμος του NFT μας καλεί και είμαστε ενθουσιασμένοι που ασχολούμαστε με αυτήν την πολύ καινοτόμο κοινότητα».

Η Lamborghini μπαίνει στον κόσμο του NFT σε συνεργασία με το NFT PRO. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, όπως το όνομα του καλλιτέχνη του Space Key και το ψηφιακό έργο τέχνης, η φύση αυτού του μοναδικού έργου τέχνης, ο οίκος δημοπρασιών, καθώς και η ημερομηνία και η ώρα της δημοπρασίας με ο σύνδεσμος για την εγγραφή στη δημοπρασία.

Τι είναι τα NFT; 

Τα NFT (μη ανταλλάξιμα tokens) είναι μοναδικά αναγνωριστικά που καταγράφονται σε ένα κατανεμημένο καθολικό γνωστό ως Blockchain και συνδέονται με ένα ψηφιακό στοιχείο, όπως εικόνες, βίντεο, μουσική ή άλλες εγγραφές (π.χ. αριθμοί VIN οχήματος). Κάθε διακριτικό είναι μοναδικό, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες του να εγγυώνται τη γνησιότητα, τη σπανιότητα, τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση των περιουσιακών στοιχείων μέσω του Διαδικτύου.

Τι είναι το NFT PRO;

Το NFTPRO είναι η υπ' αριθμόν ένα επιχειρηματική λύση NFT. Χάρη στην εταιρική πλατφόρμα, την αποκλειστική μεθοδολογία και την υποστήριξη σε επίπεδο επιχείρησης, βοηθούν τις παγκόσμιες επιχειρήσεις να σχεδιάσουν στρατηγική, να δημιουργήσουν, να πουλήσουν και να διανείμουν αυθεντικά ψηφιακά στοιχεία που βασίζονται σε NFT για να δεσμεύσουν τις κοινότητες, να προωθήσουν νέες ροές εσόδων και να ενισχύσουν τις πολλαπλές πωλήσεις φυσικών προϊόντα διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας, τη βιωσιμότητα και τη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους κανονισμούς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v