Εντυπωσιακή η έκθεση της Ford στο «Τhe Mall Athens»

ΟΙ επισκέπτες και φίλοι της μάρκας έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά μοντέλα της Ford.
Εντυπωσιακή η έκθεση της Ford στο «Τhe Mall Athens»

Στον ιδιαίτερα σύγχρονο και προσεγμένο εκθεσιακό χώρο της Ford στο γνωστό πολυκατάστημα «The Mall Athens» στο Μαρούσι οι επισκέπτες και φίλοι της μάρκας έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, το «καυτό» Puma ST, το υψηλών επιδόσεων Ranger Raptor και για πρώτη φορά σε αντίστοιχο χώρο το plug-in υβριδικό Explorer.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τμήμα της έκθεσης, η Ford δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περιηγηθούν στους διαδικτυακούς ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν συγχρόνως στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της.

Το περίπτερο της Ford βρίσκεται στον 3ο όροφο του «The Mall Athens» σε ένα αρχιτεκτονικά άρτιο χώρο στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Tα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford

Ο σύγχρονος και υψηλής αισθητικής εκθεσιακός χώρος της Ford Motor Ελλάς που για μία ακόμα χρονιά βρίσκεται στον 3ο όροφο του γνωστού πολυκαταστήματος «The Mall Athens» στο Μαρούσι στεγάζει φέτος μερικά από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της γκάμας Ford δίνοντας παράλληλα σε κάθε επισκέπτη να βιώσει μία μοναδική εμπειρία “GO ELECTRIC”.

Σε έναν εμπνευσμένης αρχιτεκτονικής και διακόσμησης χώρο, η Ford εμπνεύστηκε και δημιούργησε ένα διαδραστικό χώρο εκπαίδευσης και ενημέρωσης για τις νέες τάσεις της αυτοκίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση και τα πλεονεκτήματά της. Την ίδια στιγμή, ο εκθεσιακός αυτός χώρος αποτελεί παράλληλα και το ιδανικό περιβάλλον προκειμένου ο επισκέπτης να μυηθεί στη φιλοσοφία και τις υψηλές τεχνολογικές κατακτήσεις της μάρκας.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικά από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας Ford, με αιχμή του δόρατος τη νέα Mustang Mach-E, που έρχεται να εγκαινιάσει μια νέα εποχή τόσο για τη θρυλική Mustang, όσο και για την Ford γενικότερα. Εκτός από το ηλεκτρικό pony, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα μυστικά του «καυτού» Puma ST των 200 ίππων, τις μοναδικές δυνατότητες κίνησης του Ranger Raptor, αλλά και την απαράμιλλη πολυτέλεια και οικονομία που εξασφαλίζει το plug-in υβριδικό νέο Explorer.



Eξατομικευμένο test drive

Στον 3ο όροφο του «The Mall Αthens», όπου και βρίσκεται ο εκθεσιακός χώρος της Ford, οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού να επιλέξουν και να διαμορφώσουν το μοντέλο της αρεσκείας τους κλείνοντας παράλληλα ένα εξατομικευμένο test drive στον εκπρόσωπο του Επίσημου Δικτύου Ford της επιλογής τους.

Παράλληλα, η Ford δημιούργησε στον εκθεσιακό αυτό χώρο ένα διαδραστικό τμήμα με multimedia προβολές, στον οποίο όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν μέσω tablets στους ιστότοπους της εταιρείας αλλά και να μυηθούν στις πρωτοποριακές τεχνολογίες και μοντέλα της.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την υπερσύγχρονη έκθεση της Ford στο «The Mall Athens» τις παρακάτω μέρες και ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -21:00, Σάββατο 10:00 -20:00. Παρασκευή 31/12 (παραμονή Πρωτοχρονιάς): 10:00 – 18:00.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v