Το τραγούδι για ένα κλασικό Mini

Η MINI δημιούργησε ένα σούπερ γιορτινό βίντεο κλιπ με ένα υπέροχο τραγούδι. Δείτε το.
Το τραγούδι για ένα κλασικό Mini

Αυτές τις ημέρες εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας διαφορετικές διαδρομές αλλά με ένα κοινό σκοπό, θα διανύσουν και πάλι κάποια χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθούν στον τόπο τους, κοντά στους αγαπημένους τους για να περάσουν μαζί την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Δεν έχει σημασία αν οδηγούμε σε αυτοκινητόδρομο ή σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, αν διασχίζουμε μία χωμάτινη διαδρομή ή περνάμε από επαρχιακό δρόμο γεμάτο χιόνι: Το soundtrack γι’ αυτό το ταξίδι μας ακολουθεί παντού – το ακούμε στο ραδιόφωνο, αιχμαλωτίζει το μυαλό μας, μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Η MINI δημιούργησε ένα βίντεο κλιπ το οποίο αφιερώνει στο τραγούδι που κάθε χρόνο μας βάζει σε εορταστικό κλίμα σε όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρισκόμαστε, και στο οποίο πρωταγωνιστεί η παγκόσμια κοινότητα MINI.

Mία έκφραση διαφορετικότητας

Η παραγωγή του βίντεο είναι ένα ακόμα highlight της τρέχουσας καμπάνιας του Βρετανού κατασκευαστή πολυτελών οχημάτων με τίτλο ‘BIG LOVE’. Το μότο είναι μία έκφραση διαφορετικότητας που η εταιρεία αγκαλιάζει στην πράξη σε όλες τις πτυχές της, καλωσορίζοντας φρέσκιες νοοτροπίες και νέες ιδέες ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός εξατομίκευσης και αίσθησης ενότητας που ενσαρκώνει η κοινότητα MINI διαδραματίζει κεντρικό ρόλο. Η διαφορετικότητα αυτής της κοινότητας συνοψίζεται στο σλόγκαν ‘Είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά είμαστε καλύτεροι μαζί’. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Driving Home for Christmas", φίλοι της MINI από διαφορετικές χώρες και περιοχές εμφανίζονται να ταξιδεύουν με διάφορους τρόπους, με σκοπό να συναντήσουν τις οικογένειες και τους φίλους τους κατά τη διάρκεια των γιορτών.



Driving Home for Christmas

Με την παραγωγή του βίντεο κλιπ να έχει ξεκινήσει από την MINI, το "Driving Home for Christmas" επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα: σε ένα πολύ ξεχωριστό Βρετανικό αυτοκίνητο. Επειδή το ταξίδι που ενέπνευσε τον Chris Rea να γράψει το επιτυχημένο του τραγούδι έγινε με ένα κλασικό Mini. Το βίντεο κλιπ αντανακλά το πρώτο ταξίδι από το Λονδίνο μέχρι τη βόρεια Αγγλία, και εμπλουτίζεται με σκηνές όπου εμφανίζονται οι φίλοι της MINI να ταξιδεύουν στον τόπο τους για τα Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v