Volvo XC60: Πρωτοφανής εξατομίκευση και απαράμιλλη συνδεσιμότητα 

Το διαισθητικό σύστημα του μοντέλου προσφέρει στον οδηγό πρωτοφανή εξατομίκευση και απαράμιλλη συνδεσιμότητα.
Volvo XC60: Πρωτοφανής εξατομίκευση και απαράμιλλη συνδεσιμότητα

Η Volvo Cars, εισάγει μια σειρά από αναβαθμίσεις στο εμβληματικό XC60 μεσαίου μεγέθους SUV της, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης του νέου συστήματος ψυχαγωγίας Android της εταιρείας με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google, καθιστώντας το Volvo best-seller πιο έξυπνο από ποτέ.

Το διαισθητικό σύστημα infotainment επόμενης γενιάς προσφέρει στον οδηγό πρωτοφανή εξατομίκευση και απαράμιλλη συνδεσιμότητα, η οποία ενισχύεται περαιτέρω με την εισαγωγή ενός ολοκαίνουργιου πακέτου Ψηφιακών Υπηρεσιών.

Το κεντρικό στοιχείο του πακέτου Ψηφιακών Υπηρεσιών είναι η πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες Google*, οι οποίες προσφέρουν βοήθεια hands-free με το Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία τους μέσω των Χαρτών Google και μια ευρεία προσφορά εγγενών εφαρμογών για το αυτοκίνητο μέσω του Google Play.

Πακέτο Ψηφιακών Υπηρεσιών

Με την εγγραφή σε ένα πακέτο Ψηφιακών Υπηρεσιών, ο οδηγός θα αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που προσφέρονται στο πακέτο. Όλο το υλικό που απαιτείται για την εκτέλεση των υπηρεσιών υπάρχει ήδη στο αυτοκίνητο και όλα τα απαιτούμενα δεδομένα περιλαμβάνονται στο πακέτο**.

Η πολυτελής σουηδική μάρκα είναι η πρώτη εταιρεία που συνεργάστηκε με την Google για την ενσωμάτωση ενός συστήματος ψυχαγωγίας που υποστηρίζεται από Android με ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google και μετά από χρόνια στενής ανάπτυξης μεταξύ των δύο εταιρειών, το πλήρως ηλεκτρικό XC40 Recharge έγινε το πρώτο αυτοκίνητο της Volvo που μεταφέρετε το σύστημα.

Αυτό καθιστά το XC60 το επόμενο βήμα για μια συνεχή διάθεση συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με Android στα αυτοκίνητα Volvo, βελτιώνοντας περαιτέρω το σταθερά δημοφιλές SUV.

Υψηλές πωλήσεις

Για περισσότερο από μια δεκαετία, το XC60 είναι πάντα παρόν στην κορυφαία κατηγορία μιας από τις πιο ανταγωνιστικές κατηγορίες της αγοράς. Με τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς το 2018 ως ένα από τα πιο σημαντικά του επιτεύγματα, το XC60 έχει επαινεθεί με παγκόσμια βραβεία την τελευταία δεκαετία, σε κατηγορίες που κυμαίνονται από τη σχεδίαση έως την ασφάλεια.

Όσον αφορά τις αναβαθμίσεις ασφαλείας, το XC60 είναι πλέον εξοπλισμένο με την τελευταία πλατφόρμα αισθητήρων Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) της Volvo Cars, ένα σύγχρονο, επεκτάσιμο σύστημα ενεργητικής ασφάλειας που αποτελείται από μια σειρά από ραντάρ, κάμερες και αισθητήρες υπερήχων.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει την ανάπτυξη και την ανάπτυξη συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας στο XC60, όπως ο εντοπισμός άλλων χρηστών του δρόμου, η αυτόματη πέδηση και η αποφυγή σύγκρουσης. Επιτρέπει επίσης την ήπια υποστήριξη του οδηγού από στάση έως και ταχύτητες αυτοκινητόδρομου, μέσω της λειτουργίας Pilot Assist.



Βελτιώσεις στην εξωτερική σχεδίαση

Ενώ σημαντικές αλλαγές πραγματοποιούνται μέσα στο XC60, οι σχεδιαστές της εταιρείας έχουν επίσης κάνει μια σειρά από  βελτιώσεις στην εξωτερική σχεδίαση, όπως νέα μάσκα, νέους εμπρός προφυλακτήρες και νέες επιλογές εξωτερικού χρώματος και τροχών.

Νέα υλικά εσωτερικού χώρου, συμπεριλαμβανομένων πολυτελών επιλογών χωρίς δέρμα, καθώς και η διαθεσιμότητα της υφασμάτινης ταπετσαρίας City Weave, προσφέρουν περαιτέρω δυνατότητες εξατομίκευσης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v