Η προσφορά της Jaguar Land Rover

Εργαζόμενοι από τις τοποθεσίες της Jaguar Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέβαλαν στην αποστολή των τροφίμων στις τοπικές τράπεζες τροφίμων.
Η προσφορά της Jaguar Land Rover

Οι υπάλληλοι της Jaguar Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο έκαναν δωρεές σε τράπεζες τροφίμων όλο τον Δεκέμβριο.

Περισσότερα από 10.000 είδη, συμπεριλαμβανομένων κονσερβοποιημένων τροφίμων και δημητριακών, συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν ευάλωτες οικογένειες αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι εργαζόμενοι σε τοποθεσίες στο Coventry και το Warwickshire έδωσαν επίσης περισσότερα από 2.000 λίρες σε ένα διαδικτυακό ταμείο συλλογής τροφίμων.

Μια έρευνα από την Αρχή Προτύπων Τροφίμων έδειξε ότι το 7% των ατόμων ηλικίας 16 ετών και άνω χρησιμοποίησαν τράπεζα τροφίμων το προηγούμενο έτος – που αντιστοιχεί σε 3,5 εκατομμύρια άτομα.



Το δίκτυο του Trussell Trust παρέδωσε ένα ρεκόρ 2,5 εκατομμυρίων δεμάτων το 2020/21, αυξημένα κατά 33% από έτος σε έτος.

Εργαζόμενοι από τις τοποθεσίες της Jaguar Land Rover στο Ηνωμένο Βασίλειο συνέβαλαν στην αποστολή των τροφίμων στις τοπικές τράπεζες τροφίμων αυτά τα Χριστούγεννα, με στόχο να στηρίξουν χιλιάδες οικογένειες που συνεχίζουν να αγωνίζονται ως αποτέλεσμα της πανδημίας Covid-19.

Το πρόγραμμα δωρεών περιλάμβανε την προσφορά των υπαλλήλων από όλη την επιχείρηση για να υποστηρίξουν τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις και κοινότητες τον Δεκέμβριο, με περισσότερα από 10.000 είδη, όπως κονσέρβες τροφίμων και δημητριακά, να δωρίζονται για να βοηθήσουν τοπικές οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η έρευνα Food and You 2, που διεξήχθη από την Αρχή Προτύπων Τροφίμων, διαπίστωσε ότι το 7% των ατόμων ηλικίας 16 ετών και άνω είχαν επισκεφτεί μια τράπεζα τροφίμων το προηγούμενο έτος. Αυτό αντιστοιχεί σε σχεδόν 3,5 εκατομμύρια άτομα, με το δίκτυο του Trussell Trust να παραδίδει ρεκόρ 2,5 εκατομμυρίων δεμάτων το 2020/21 – αύξηση 33% από έτος σε έτος.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις της Jaguar Land Rover στο Coventry και στο Warwickshire, συγκεντρώθηκαν περίπου 3.500 είδη τροφίμων σε μοντέλα Land Rover Discovery και Jaguar F-Pace, για να  παραδοθούν στην Coventry Foodbank. Οι εργαζόμενοι έδειξαν επίσης την υποστήριξή τους δωρίζοντας κάτι παραπάνω από 2.000 λίρες σε ένα διαδικτυακό ταμείο συλλογής.

Η ομάδα στο Halewood του Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια διήμερη εκστρατεία, μετατρέποντας ένα από τα People Centers του ιστότοπου σε μια προσωρινή τράπεζα τροφίμων. Περίπου 3.000 αντικείμενα συγκεντρώθηκαν για την Knowsley Foodbank, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη από τρόφιμα και άλλα απαραίτητα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v