Mercedes-Benz Project Maybach Concept: Καινοτομική σχεδιαστική άποψη

Η Mercedes παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό concept όχημα για off road διαδρομές.
Mercedes-Benz Project Maybach Concept: Καινοτομική σχεδιαστική άποψη

Η Mercedes-Benz, παρουσίασε μια σχεδιαστική μελέτη που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει αναπτυχθεί από την πολυτελή γερμανική μάρκα.

Η πρώτη σε πωλήσεις premium φίρμα αυτοκινήτων στον κόσμο και στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Abloh και την Gorden Wagener, για να δημιουργήσουν μια νέα πρόταση που ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια.

Η πρωτότυπη ιδέα εντάσσεται στη γκάμα του υπερπολυτελούς τμήματος της Mercedes, Maybach. H νέα σχεδιαστική γλώσσα έχει εντυπωσιάσει για το στυλ της και την ρηξικέλευθη προσέγγιση της.

Κάθε στοιχείο του Project Maybach έχει κατασκευαστεί από την αρχή.



Αποστόλη του 2θέσιου, αμιγώς ηλεκτρικού κουπέ είναι να προσφέρει την χαρά της οδήγησης σε διαδρομές off road.

Συνδυάζει τις αναλογίες των μοντέλων Gran Turismo, με τους μεγάλους τροχούς κατάλληλους για το off road και τα διακριτικά εξαρτήματα.

Μας προϊδεάζει όμως και για το πώς θα μπορούσε να είναι τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα αυτού του τύπου.

Κάτω από τη διαφανή επιφάνεια του μπροστινού καπό του πρωτότυπου αυτοκινήτου, υπάρχουν ηλεκτρικά συστήματα με ηλιακά κύτταρα που τροφοδοτούν με εξτρά ηλεκτρισμό τις μπαταρίες του εντυπωσιακού αυτοκινήτου, συμβάλλοντας στην αύξηση της αυτονομίας του.

Το Mercedes-Benz Project Maybach Concept, υπερβαίνει τα όρια και στο μήκος του αμαξώματος, καθώς φθάνει σχεδόν τα 6 μέτρα!



Στη λίστα με τα χαρακτηριστικά του, εκτός από τις μοναδικές του αντιθέσεις, ξεχωρίζει και η άποψη της μάρκας για το πώς μπορεί ο κάτοχος αυτού του αυτοκινήτου να εξερευνήσει τη φύση μέσα σε ένα μοναδικό πλαίσιο πολυτέλειας που φέρει την σφραγίδα της Maybach.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v