Black Friday στη Jaguar Land Rover

Η εταιρεία προσφέρει ως και 50% έκπτωση σε αξεσουάρ εν όψει Black Friday.
Black Friday στη Jaguar Land Rover

Στο πλαίσιο της Black Friday, η Jaguar Land Rover προσφέρει μειωμένες τιμές κατά 50% σε όλα τα αξεσουάρ και branded goods για τους λάτρεις των δύο brands.

Οι εκπτώσεις αφορούν σε όλες τις παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 22 - 29/11. Επιπλέον, σε όσα αξεσουάρ απαιτείται εγκατάσταση από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας, προσφέρεται έκπτωση 20% στην εργασία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Jaguar Land Rover με την Protergia, ο οικιακός φορτιστής Pulsar Plus 22kW προσφέρεται με 50% έκπτωση επί της τιμής καταλόγου (αφορά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων).

Περισσότερες πληροφορίες στο δίκτυο επισήμων συνεργατών της Jaguar Land Rover:

Το μέλλον της μοντέρνας πολυτέλειας

Η Jaguar Land Rover επαναπροσδιορίζει το μέλλον της μοντέρνας πολυτέλειας σχεδιαστικά μέσα από τις δύο ξεχωριστές, βρετανικές μάρκες της.

Η τρέχουσα γκάμα μοντέλων, περιλαμβάνει πλήρως ηλεκτρικά, plug-in υβριδικά και ήπια υβριδικά οχήματα, καθώς και τους πιο πρόσφατους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης. Τα κορυφαία Jaguar και Land Rover της κατηγορίας έχουν ζήτηση σε όλο τον κόσμο και στη φορολογική περίοδο 2020/21 πουλήσαμε 439.588 οχήματα σε 127 χώρες. Η Land Rover είναι ο παγκόσμιος ηγέτης των πολυτελών SUV μέσω των τριών οικογενειών της Range Rover, Discovery και Defender. Η Jaguar είναι η πρώτη μάρκα που προσφέρει ένα premium πλήρως ηλεκτρικό SUV επιδόσεων, το Jaguar I-PACE.



Στην ουσία είναι μια βρετανική εταιρεία, με δύο μεγάλες εγκαταστάσεις σχεδιασμού και μηχανικής, τρεις εγκαταστάσεις κατασκευής οχημάτων, ένα Κέντρο Κατασκευής Κινητήρα και ένα Κέντρο Συναρμολόγησης Μπαταριών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαθέτει επίσης εργοστάσια οχημάτων στην Κίνα, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Αυστρία και τη Σλοβακία. Τρεις από τους επτά τεχνολογικούς κόμβους της βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο – το Μάντσεστερ, το Warwick (NAIC) και το Λονδίνο – με επιπλέον τοποθεσίες στο Shannon, στην Ιρλανδία, στο Πόρτλαντ, στις ΗΠΑ, στη Βουδαπέστη, στην Ουγγαρία και στη Σαγκάη της Κίνας.

Κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής της για το Reimagine είναι ο εξηλεκτρισμός και των δύο εμπορικών σημάτων Land Rover και Jaguar. Όλα τα μοντέλα Jaguar και Land Rover θα είναι διαθέσιμα σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη του ταξιδιού της εταιρείας για να γίνει μια επιχείρηση καθαρού μηδενικού άνθρακα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, τα προϊόντα και τις δραστηριότητές της έως το 2039.

Ως εξ ολοκλήρου θυγατρική της Tata Motors από το 2008, η Jaguar Land Rover έχει ασυναγώνιστη πρόσβαση σε κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες στην τεχνολογία και τη βιωσιμότητα εντός του ευρύτερου Ομίλου Tata.

Αποκλειστική αντιπροσωπεία της Jaguar και Land Rover

H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Jaguar και Land Rover στην Ελλάδα. Η ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες, λιπαντικά και ελαστικά. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της.



Οι σημαντικότεροι σταθμοί της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ:

2020. Ανάληψη αντιπροσωπίας οχημάτων Maxus (SAIC)

2019. Ανάληψη αντιπροσωπίας ηλεκτρικών οχημάτων BYD

2018. Ανάληψη αντιπροσωπείας μηχανημάτων Kubota

2017. Ανάληψη αντιπροσωπείας ελαστικών Cooper, Interstate και Avon Tires

2011-2013. Ανάληψη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Jaguar. Ανάληψη αντιπροσωπείας εξωλέμβιων κινητήρων Tohatsu. Ανάληψη αντιπροσωπείας αγροτικών μηχανημάτων Landini.

2008-2010. Υπογραφή συμφωνίας με την Isuzu Motors Ltd για την αντιπροσώπευση των επαγγελματικών οχημάτων Isuzu στην Βουλγαρία. Ανάληψη αντιπροσωπείας του Can-Am Spyder roadster της Bombardier. Εξαγορά από την Shell Ελλάς Α.Ε της δραστηριότητας πωλήσεων και εμπορίας λιπαντικών αυτοκινήτου, ναυτιλίας, αεροπορίας και βιομηχανίας. Η εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες παράδοσης λιπαντικών στους διεθνείς πελάτες ναυτιλίας της Shell Marine Products (SMP). Ανάληψη αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Land Rover

2004-2007. Ανάληψη αντιπροσωπείας των βενζινοκινητήρων Briggs & Stratton, των πλαστικών σκαφών Νorthstar, και των Οχημάτων Παντός Εδάφους (ATVs) της Bombardier. Η εταιρεία προχώρησε στην εξαγορά των εταιριών, Exide Technologies Ανώνυμη Εταιρία Εμπορίας Συσσωρευτών, θυγατρικής της Exide Technologies, καθώς και της εταιρίας Πισιμίσης ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιούνται κυρίως στο τομέα των μπαταριών αυτοκινήτων.

2001 – 2003. Σύναψη στρατηγικής συμμαχίας με την Καναδική Bombardier που εξαγόρασε την δραστηριότητα των εξωλέμβιων κινητήρων Johnson και Evinrude, για την διάθεση στην Ελλάδα όλων των προϊόντων της στον τομέα της αναψυχής καθώς και των προσωπικών υδροσκαφών Sea-Doo. Ανάληψη αντιπροσωπείας των γεωργικών μηχανημάτων McCormick και Belarus και των μεγάλων εκσκαπτικών μηχανημάτων O&K και Unit Rig. Ανάληψη αντιπροσωπείας επαγγελματικών οχημάτων Isuzu (Pickup).

1992 – 2000. Εμβάθυνση δυνατοτήτων στο service (επένδυση ΣΕΜΚΑ), στα συστήματα πληροφόρησης (ανανέωση και επέκταση υπολογιστών) και στα συστήματα ελέγχου εργασιών και παρακίνησης προσωπικού. Σημαντική βελτίωση οικονομικών αποτελεσμάτων. Ανάληψη αντιπροσωπείας εξωλέμβιων κινητήρων Evinrude, σκαφών Zodiac, οχημάτων Isuzu, περονοφώρων Hyster και μηχανημάτων συντήρησης βιομηχανικών δαπέδων Tennant. Εισαγωγή της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Εξαγορά της Mecmotors Hellas που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τους πετρελαιοκινητήρες Ruggerini. Εξασφαλίσθηκε η μακροχρόνια χρήση ζωτικού χώρου 9.000 τετραγωνικών μέτρων κτιρίων και οικοπέδων όμορων με τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιερά Οδό.

1972 – 1991. Πρωτοπορία στη σχεδίαση και κατασκευή του ελληνικού οχήματος Polytrak. Κατασκευή κινητήρων (Lombardini). Είσοδος πάλι στο τομέα των φορτηγών και λεωφορείων (Mack και Scania). Εμπλουτισμός του τομέα μηχανημάτων έργων και μεταλλείων (Wagner, Terex και Ingersoll-Rand). Είσοδος στον τομέα εξωλέμβιων κινητήρων (Johnson) και στον τομέα ηλεκτρονικών (Texas Instruments και National Semiconductors).

1952 – 1971. Πρωτοπορία στη δηζελοκίνηση (Perkins), στην κατασκευή τρακτέρ (International Harvester), και ηλεκτροπαραγώγων ζευγών (Petrogen) και στα μηχανήματα σηράγγων (TBM Robbins).

1922 – 1951. Συναρμολόγηση αυτοκινήτων Willys Overland, φορτηγών και λεωφορείων Diamond T και International, ρεκτιφιέ μηχανών εσωτερικής καύσεως στη Θεσσαλονίκη και από το 1948 και στην Αθήνα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v