Kia Concept EV9: Αμιγώς ηλεκτρικό SUV

Το νέο μοντέλο της Kia είναι μια συναρπαστική ματιά στη μελλοντική κατεύθυνση του ηλεκτρικού SUV.
Kia Concept EV9: Αμιγώς ηλεκτρικό SUV

Η Kia αποκάλυψε τις πρώτες επίσημες εικόνες του Kia Concept EV9, ενός αμιγώς ηλεκτρικού SUV concept που ενσωματώνει τη δέσμευση της εταιρείας να γίνει πάροχος λύσεων βιώσιμης μετακίνησης.

Μετά την κυκλοφορία του EV6, το Concept EV9 είναι μια συναρπαστική ματιά στη μελλοντική κατεύθυνση του ηλεκτρικού SUV, συνδυάζοντας προοδευτική σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής και ένα προηγμένο πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης σε ένα πρωτοποριακό πακέτο.

Υπερσύγχρονος εξωτερικός σχεδιασμός

Οι πρώτες εικόνες του πρωτότυπου SUV δείχνουν έναν υπερσύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος διέπεται από μοντέρνες στιλιστικές γραμμές.



Οι αποδόσεις απεικονίζουν μια άκρως ιδεατή καμπίνα που έχει τελειοποιηθεί για να προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες έναν ελαφρύ, ευέλικτο και προσαρμοστικό εσωτερικό χώρο καθώς εξελίσσεται η εμπειρία του ταξιδιού. Μια εκπληκτική διαδραστική  ευρεία οθόνη και μια ριζικά νέα αντίληψη του παραδοσιακού τιμονιού είναι μόνο δύο από τα  χαρακτηριστικά του εσωτερικού που ξεχωρίζουν.

Οι πρώτες εικόνες του Concept EV9 αποκαλύφθηκαν ενόψει του AutoMobility LA, το οποίο ξεκινησε στις 17 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες. Η Kia θα αποκαλύψει τη νέα εξηλεκτρισμένη της αντίληψη για την κατηγορία των SUV.

Η Kia (www.kia.com) είναι μια παγκόσμια εταιρεία κινητικότητας με όραμα να δημιουργεί βιώσιμες λύσεις κινητικότητας για καταναλωτές, κοινότητες και κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. Η Kia ιδρύθηκε το 1944 και για περισσότερα από 75 χρόνια παρέχει λύσεις κινητικότητας. Με 52.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, παρουσία σε περισσότερες από 190 αγορές και εγκαταστάσεις παραγωγής σε έξι χώρες, η εταιρεία πουλά σήμερα περίπου τρία εκατομμύρια οχήματα ετησίως. Η Kia ηγείται της διάδοσης των εξηλεκτρισμένων και ηλεκτρικών οχημάτων με μπαταρία και αναπτύσσει μια γκάμα υπηρεσιών κινητικότητας που συνεχώς διευρύνεται, ενθαρρύνοντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν τους καλύτερους τρόπους μετακίνησής τους. Το σλόγκαν της εταιρείας - «Movement that inspires» - αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Kia να εμπνέει τους καταναλωτές μέσω των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v