Η Peugeot Γιαννίρης στη Διεθνή Έκθεση Beyond 4.0

H Peugeot Γιαννίρης μετέχει  στην  έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0 παρουσιάζοντας προϊόντα της σύγχρονης εξηλεκτρισμένης γκάμας της Peugeot.
Η Peugeot Γιαννίρης στη Διεθνή Έκθεση Beyond 4.0
Peugeot Γιαννίρης, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Peugeot στην ελληνική αγορά, συμμετέχει στην έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας Beyond 4.0, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Helexpo, στη Θεσσαλονίκη, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια έκθεση που αποτελεί ένα διεθνές ορόσημο για τη βιομηχανία της Ν. Α. Ευρώπης και της Μεσογείου.

Ειδικότερα, η έκθεση επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στις ανάγκες της βιομηχανίας και να γίνει σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών ταλέντων και προϊόντων του κόσμου. Προγραμματίστηκαν ομιλίες και σεμινάρια, με βασικό θέμα τη μετάβαση στη ψηφιακή εποχή. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με λύσεις για την αυτοματοποίηση των υπηρεσιών καθώς και για την αύξηση της παραγωγικότητάς.

Ο Όμιλος Γιαννίρη, κατέχοντας κορυφαία θέση στον χώρο της αυτοκίνησης στη Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, συμμετεχει στο μεγάλο αυτό γεγονός, παρουσιάζοντας προϊόντα της σύγχρονης εξηλεκτρισμένης γκάμας της Peugeot. Παρόντες στο γεγονός, επίσης, θα είναι η Κεντρική Διεύθυνση Δήμων και Περιφερειών Ελλάδος, καθώς και πληθώρα εταιρειών από το χώρο της Πληροφορικής και της Τεχνολογίας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v