Παράθυρο στον ουρανό με ιταλική φινέτσα

Το SUV Fiat 500, αποκτά την έκδοση Dolcevita με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή.
Παράθυρο στον ουρανό με ιταλική φινέτσα

Για πρώτη φορά, το SUV Fiat 500, αποκτά την έκδοση Dolcevita, με ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή για ακόμα περισσότερο στιλ και επαφή με το περιβάλλον.

Διαθέτει ευρεία γκάμα εκδόσεων σε επίπεδο κινητηρίων συνόλων και επιπέδων εξοπλισμού, η οποία εμπλουτίζεται από την επιλογή της υφασμάτινης οροφής.

Η έκδοση Dolcevita, χαρακτηρίζεται από την ηλεκτρικά ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή, η οποία ενισχύει ακόμα περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου. Μέσα σε μόλις 15 δευτερόλεπτα -ακόμα και όταν το όχημα βρίσκεται εν κινήσει με ταχύτητες έως και 100 χλμ./ώρα- μέσω ενός διακόπτη η κομψή υφασμάτινη οροφή ανοίγει και φέρνει την αίσθηση ενός cabrio αυτοκινήτου στους επιβάτες του δυναμικού SUV. Το ξεχωριστό στιλ και η επαφή με τη φύση συνδυάζονται ιδανικά με την πρακτικότητα, αφού η πανοραμική ανοιγόμενη οροφή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην περιορίζει στο ελάχιστο το χώρο αποσκευών, αλλά και την πρόσβαση σε αυτόν.

Διευρύνει περαιτέρω τις επιλογές για τους αγοραστές του 500Χ, το οποίο διατίθεται στις εκδόσεις Cult και Connect με Urban αισθητική, στην έκδοση Cross με σχεδίαση που τονίζει τον off-road χαρακτήρα του μοντέλου, αλλά και τη Sport με έμφαση στο δυναμικό χαρακτήρα. Η ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή είναι διαθέσιμη στις δύο πρώτες περιπτώσεις, ενώ ειδικά για το λανσάρισμα του Dolcevita, η ειδική σειρά περιορισμένης παραγωγής Yatch Club Capri, η οποία είναι εμπνευσμένη από το χώρο των πολυτελών σκαφών θαλάσσης,  εκφράζει στο μέγιστο βαθμό την κομψότητα και τον πολυτελή χαρακτήρα του μοντέλου.

Η ανανεωμένη σειρά του 500X εφοδιάζεται με αποδοτικούς Turbo κινητήρες βενζίνης (1.0Τ με 120 ίππους και 1.3Τ με 150 ίππους) και diesel (1.6MTJ με 130 ίππους). Κοινός παρανομαστής όλων των εκδόσεων, είναι ο πλούσιος εξοπλισμός ασφάλειας με την πλήρη σειρά προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS), αλλά και η κορυφαία συνδεσιμότητα που εξασφαλίζει το σύστημα πολυμέσων Uconnect.

Οι τιμές για τις εκδόσεις Dolcevita ξεκινούν από τα 20.980 ευρώ, ενώ η αρχική τιμή του Fiat 500X καθορίσθηκε στα ξεκινούν από τα 17.880 ευρώ.

Όπως και για το σύνολο των μοντέλων της Fiat, το 500Χ καλύπτεται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v