ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Euro Repar Car Service: Αξιόπιστη συντήρηση με λογικό κόστος

Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro Repar, ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Euro Repar Car Service: Αξιόπιστη συντήρηση με λογικό κόστος

Η εταιρεία Euro Repar Car Service, μέλος του ομίλου Stellantis, έχει στόχο να γίνει ο ηγέτης στις υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων πολλών μαρκών ακόμη και εκείνων που δεν ανήκουν στον όμιλο που προέκυψε από την συγχώνευση της FCA  με την PSA.

Η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζεται στην φράση: “Nα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων των πελατών, ανεξάρτητα από την αγοραστική δύναμη τους, την μάρκα και την ηλικία του οχήματός τους”.

Σήμερα αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που μετρά πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 26 χώρες. Την επένδυση και ανάπτυξη της Euro Repar Car Service στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Μέχρι σήμερα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο επί ελληνικού εδάφους δέκα σημεία Euro Repar Car Service, ενώ στόχος είναι η πανελλαδική κάλυψη έως το τέλος του 2023.

Το δίκτυο των συνεργείων της μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου, προέλεγχου ΚΤΕΟ κ.α, σε επιβατικά αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά  πολλαπλών μαρκών.Διαθέτει διαγνωστικά μηχανήματα multibranding τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών. Σε συνδυασμό μάλιστα με τους εξειδικευμένους τεχνικούς, εξασφαλίζει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει σωστά οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής χρειαστεί σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής. Μέσα από τη βάση  των τεχνικών δεδομένων, ο κάθε τεχνικός του δικτύου Euro Repar Car Service μπορεί να γνωρίζει ακριβώς τα διαστήματα  του σέρβις κάθε μοντέλου (χιλιομετρικά ή χρονικά ), καθώς και τα ανταλλακτικά και τις εργασίες που θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε σέρβις. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι η συντήρηση ενός αυτοκινήτου γίνεται σύμφωνα με ότι ορίζει ο κατασκευαστής του. Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.eurorepar.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v