Οι παγκόσμιοι ηγέτες απολαμβάνουν τα πολυτελή βρετανικά μοντέλα

Στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας στρατηγικής της, η Jaguar Land Rover θα παρέχει έναν στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε παγκόσμιους ηγέτες.
Οι παγκόσμιοι ηγέτες απολαμβάνουν τα πολυτελή βρετανικά μοντέλα

Η Jaguar Land Rover συνεργάζεται με την COP26 πριν από τη ζωτική σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκώβη τον Νοέμβριο.

Η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή του 2021, γνωστή και ως COP26, είναι η 26η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή. Έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στη Γλασκώβης της Σκωτίας μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 12 Νοεμβρίου 2021, υπό την προεδρία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Jaguar Land Rover θα παρέχει έναν στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων σε παγκόσμιους ηγέτες και αντιπροσώπους τους που παρευρίσκονται στη σύνοδο κορυφής, συμπεριλαμβανομένου του πολυβραβευμένου ηλεκτρικού επιδόματος Jaguar I-Pace, καθώς οι ηγέτες και οι ομάδες τους ταξιδεύουν από και προς τον χώρο.

Στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας στρατηγικής Reimagine, η Jaguar Land Rover στοχεύει να επιτύχει μηδενικές εκπομπές ρύπων έως το 2036 και καθαρές μηδενικές εκπομπές άνθρακα στην αλυσίδα εφοδιασμού, τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της έως το 2039.

Η εταιρεία έχει δεσμευτεί για έναν στόχο βαθμολόγησης 1,5 βαθμού που βασίζεται στην επιστήμη για τη μείωση των εκπομπών σύμφωνα με τη Συμφωνία του Παρισιού και την υποστήριξη του αγώνα της UNFCCC στο μηδέν.



Η Jaguar Land Rover έχει μια επιτυχημένη ιστορία σε παρόμοια γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης συνόδου κορυφής της G7 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα οχήματα προέρχονται από υπάρχοντες στόλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, διασφαλίζοντας ότι το αποτύπωμα άνθρακα παραμένει χαμηλό.

Η Jaguar Land Rover είναι μια εμβληματική βρετανική μάρκα με αποδεδειγμένο ιστορικό. Επαναπροσδιορίζει το μέλλον της σύγχρονης πολυτέλειας σχεδιαστικά μέσω των δύο ξεχωριστών, βρετανικών μαρκών της.

Η τρέχουσα γκάμα μοντέλων περιλαμβάνει πλήρως ηλεκτρικά, plug-in υβριδικά και ήπια υβριδικά οχήματα, καθώς και τους τελευταίους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης. Τα κορυφαία στην κατηγορία Jaguars και Land Rovers είναι σε ζήτηση σε όλο τον κόσμο και το οικονομικό έτος 2020/21 πούλησε 439.588 οχήματα σε 127 χώρες. Η Land Rover είναι ο παγκόσμιος ηγέτης πολυτελών SUV μέσω των τριών οικογενειών της Range Rover, Discovery και Defender. Η Jaguar είναι η πρώτη μάρκα που προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρικό SUV, το Jaguar I-Pace.

Είναι μια βρετανική εταιρεία, με δύο σημαντικούς χώρους σχεδιασμού και μηχανικής, τρεις εγκαταστάσεις κατασκευής οχημάτων, ένα Κέντρο κατασκευής κινητήρων και ένα Κέντρο συναρμολόγησης μπαταριών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει επίσης εργοστάσια οχημάτων στην Κίνα, τη Βραζιλία, την Ινδία, την Αυστρία και τη Σλοβακία. Τρεις από τους επτά τεχνολογικούς κόμβους μας βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο - Μάντσεστερ, Warwick (NAIC) και Λονδίνο - με επιπλέον τοποθεσίες στο Shannon, Ιρλανδία, Πόρτλαντ, ΗΠΑ, Βουδαπέστη, Ουγγαρία και Σαγκάη, Κίνα.

Κεντρικό στοιχείο της στρατηγικής Reimagine είναι η ηλεκτροκίνηση τόσο των μαρκών Land Rover όσο και της Jaguar με δύο σαφείς, ξεχωριστές προσωπικότητες. Όλες οι προτάσεις Jaguar και Land Rover θα είναι διαθέσιμες σε καθαρή ηλεκτρική μορφή μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη του ταξιδιού της εταιρείας να γίνει μια καθαρή επιχείρηση μηδενικού άνθρακα σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της έως το 2039.

Ως θυγατρική εξ ολοκλήρου της Tata Motors από το 2008, η Jaguar Land Rover έχει ασυναγώνιστη πρόσβαση σε κορυφαίους παγκόσμιους παίκτες στην τεχνολογία και τη βιωσιμότητα στον ευρύτερο όμιλο Tata.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v