ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar στην 85η ΔΕΘ

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση, συμμετείχε η Kosmocar στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Εντυπωσιακή η παρουσία της Kosmocar στην 85η ΔΕΘ

Τα ID.4 GTX και Q4 e-tron, τα νέα ηλεκτρικά SUV των Volkswagen και Audi αντίστοιχα, συνάντησαν για πρώτη φορά το ελληνικό κοινό, σε πανελλήνια πρεμιέρα, στο περίπτερο της Kosmocar στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στον ίδιο χώρο και το Enyaq iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda, που ήδη μετρά περίπου 3 μήνες επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στη χώρα μας.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και για τα e-Bikes της Kosmoride, με τους επισκέπτες να δείχνουν πολύ ενημερωμένοι αλλά και ενθουσιώδεις με τη νέα μορφή αστικής μετακίνησης.

H Kosmocar είναι Επίσημος Χορηγός Μετακίνησης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Δίνει το στίγμα της νέας εποχής της αυτοκίνησης και της μοντέρνας αστικής μετακίνησης, σε συνδυασμό με την πρωτοπορία του Volkswagen Group στην ηλεκτροκινητικότητα.

Η εταιρεία συμμετέχει με ένα εντυπωσιακό περίπτερο αφιερωμένο αποκλειστικά στην ηλεκτροκίνηση, το οποίο ήταν μαγνήτης για τους επισκέπτες. Ο εκθεσιακός χώρος φιλοξενεί τα ID.4 GTX και Q4 e-tron, τα αμιγώς ηλεκτρικά SUV των Volkswagen και Audi αντίστοιχα, που παρουσιάζονται σε πανελλήνια πρεμιέρα στο ελληνικό κοινό. Πλαισιωμένα από το Enyaq iV, το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Skoda που ήδη μετρά περίπου 3 μήνες επιτυχημένης εμπορικής παρουσίας στη χώρα μας, τα τρία ηλεκτρικά μοντέλα έδωσαν την ευκαιρία στους πολυάριθμους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά την υπεροχή των μαρκών του Volkswagen Group, στη νέα μορφή αυτοκίνησης.

Το «παρών» στο περίπτερο της Kosmocar έδωσαν και τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Kosmoride, που προσφέρουν μία σύγχρονη, εναλλακτική και οικολογική μορφή αστικής μετακίνησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα τις δυνατότητες κάθε ποδηλάτη. Σύμβουλοι πωλήσεων της Kosmoride έδωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες και έλυσαν κάθε απορία για την επιλογή του κατάλληλου e-Bike για κάθε σωματότυπο, τους χρόνους φόρτισης, την ηλεκτρική αυτονομία αλλά και τις πολλές δυνατότητες αγοράς με κρατική επιδότηση, ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής και απόσυρση παλαιού ποδηλάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v